Velika Velikost Barva Ženske Bonnets Saten Spanja Skp s Kravato Obloge

Velika Velikost Barva Ženske Bonnets Saten Spanja Skp s Kravato Obloge

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€4.53 €5.67
Na zalogi
Skun197188
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Izdelke lahko meri LOGOTIP obrnite na prodajalca Cen baze na eno barvo, logotip eno mesto, če potrebujete več logotip, tiskanje ali več barv, prosimo, kontaktirajte prodajalca na Debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako sem lahko spremljali moje parcele?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Vračilo in vračilu 1.Če obstaja kakršen koli problem z da,prosimo, da stik z našo službo za prvi.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala. 2.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,drugače bomo zavrne vračilo. 3.Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.Povratne informacije 1.Če ste zadovoljni z vaše naročilo, prosim, pustite nas vseh 5 zvezd, vključno Element, kot je Opisano.Komunikacija in Dostava Hitrost. 2.če menite, da lahko delamo bolje,kontaktiraj našo Customer Service prvi.Vam bo dal satisfing odgovor.

Specifikacije
Uporaba Za odrasle
Blagovna Znamka TOPSHUBANG
Material Madeže
Vzorec NOBEN
Poreklo Celinska Kitajska
Priložnosti Dan Zemlje, Obletnica, Stranka, Rojstni Dan, Poročni & Posla, Zahvala, materinski dan, Noč čarovnic, Diplomi, Božič, Nazaj V Šolo, Hiša Se Gibljejo, Dan otrok, Upokojitev, Poroka, Valentinovo, Očetovski Dan, Krst & Krst, Kitajsko Novo Leto, Velikonočni, Novo Leto

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.