Smole Kit Kristalno Jasno Umetnosti Smolo Kristalno Jasno Obrti Smole Za Nakit DIY Umetnostne Obrti Cast Premaz za Les, Enostavno Litega Smole Za

Smole Kit Kristalno Jasno Umetnosti Smolo Kristalno Jasno Obrti Smole Za Nakit DIY Umetnostne Obrti Cast Premaz za Les, Enostavno Litega Smole Za

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€1.53 €3.64
Na zalogi
Skun198765
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Opis:

Naše Smolo Kompleti so narejeni iz visoko kakovostnih epoksi in hardener materialov, ki so varna za vsakodnevno uporabo.Idealen je za smolo umetnosti, okras, nakit, izdelava, kristalno prevleko, litje, in še več.

Specifikacija:

Ime: Smole Kompleti

Zmogljivost: Epoksi smole: 50 ml Hardener: 50 ml

Velikost o:

Epoksi smole: 9.2*3.4 cm/3.62*1.34 v

Hardener: 9.2*3.4 cm/3.62*1.34 v

Mešanje palico: 11.2*1cm/4.41*0.39 v

Lestvica pokal: 3.8*3.7 cm/1.5*1.46 v

Rokavice: 26.5*24 cm/10.43*9.45 v

Seznam Vsebine:

1*Epoksi smolo

1*Hardener

2*mešanjem palice

2*lestvici pokala

2*Rokavice

Opomba:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, postavka barve pa se lahko rahlo razlikujejo od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Čista Formula】Naše čista formula jasno UV smolo zdraviti hitreje in bolj temeljito.Smole Komplet je dobro preglednost in brez nečistoč; to je nizka stopnja krčenja in ne porumenelost problem, zaradi česar vaš proizvodnjo lažje.

2.【Varen za Uporabo】Naše Epoksi Smolo Kit je varen za vsakodnevno uporabo in je okolju prijazna, z rahlo vonj, preden zdravljenje, in da bo popolnoma izginila po zdravljenju.

3.【Popolnoma Združljiv】Epoksi Smole so lahko popolnoma različne vrste ročno pigmentov, kot so mica, svetlobna, bleščice, epoksi kristalno barvila, itd.Uporaba dodatnih barv, lahko vaše delo bolj privlačno.

4.【Dolgotrajno】Obrti Smolo Epoksi Smolo Kit vam omogoča, da ustvarite popolnoma pregleden konča.Smole kristalno zdravi kot kristalno jasno, kot je rock, in odlično stabilnost barve ščiti vaše umetnine in DIY projektov za dolgo časa.

5.【Široko Uporabo】Smolo Epoksi Kit je idealen za smolo umetnosti, okras, nakit, izdelava, kristalno prevleko, litje itd.Kot so prstani, uhani, zapestnice, obeski, tudi skulpture, epoksi plesni, in različnih oblik

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.