USB Zasilne Svetilke Večnamensko Sončne Dela, Popravila Svetlobnih 6 Načini z Zložljivo Kavelj za Dejavnosti na Prostem, naprav in Opreme za Razsvetljavo

USB Zasilne Svetilke Večnamensko Sončne Dela, Popravila Svetlobnih 6 Načini z Zložljivo Kavelj za Dejavnosti na Prostem, naprav in Opreme za Razsvetljavo

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€9.01 €12.87
Na zalogi
Skun13379
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

USB Kampiranje Lučka Večnamenski Sončne Zasilne Svetilke za ponovno Polnjenje Žaromet 6 Načini z Zložljivo Kavelj za Dejavnosti na Prostem

Funkcija:

1. 6 Načinov: Ta kamp svetilka je 6 načinov svetlobe: high beam on - žaromet 100% - žaromet 80% - žaromet 50% - žaromet utripa - žaromet počasi utripa, zgrajena v XPE lučka kroglice+LED, lahko zagotovijo dovolj močno svetlobo, ki je kot nalašč za kampiranje,pohodništvo,ribolov,sili.

2. Vhod: Vgrajen 1200mAh 18650 baterijo, lučka za polnjenje z USB kablom.

3. Prenosni: Ta kamp svetilka je prenosljiv, ko greš ven.Obstaja kljuko na vrhu, ki lahko visijo šotor svetlobe navzgor, navzdol, da bi dobili boljši luči.

4. Solarna Svetilka: Svetle sončne svetlobe LED luči z več nastavitev svetlosti, zaradi česar je kot nalašč notranjo ali zunanjo svetlobo.

5. Široko Uporabo: Ta taborjenje luč se lahko uporablja tako v zaprtih prostorih in na prostem.Kot nalašč za Kampiranje,Pohodništvo, Ribolov,Avto Popravilo, Reševalne in druge Dejavnosti na Prostem.

Specifikacija:

Tip: Campinglight

Orodje: Dotaknite se gumba za vklop, da vklopite luči.Kliknite preklopi, da preklopite vir svetlobe, da je high beam on - žaromet 100% - žaromet 80% - žaromet 50% - žaromet utripa - žaromet počasi utripa - off funkcijo, kar pomeni, da svetloba je v 5 sekundah, Ko ni preklapljanje, pritisnite gumb za vklop, da izklopite luči, ki so neposredno.Kazalnik napolnjenosti/zložljive skrit kavelj.

V70 mala: vir Svetlobe: XPE lučka kroglice + 32LED

Stojalo Tip: Micro USB

Čas polnjenja: 8H

Izdelek baterija: 1x18650 (1200mAh)

V80 Velike:

Vir svetlobe: XPE lučka kroglice + 42LED

Stojalo Tip: Micro USB

Čas polnjenja: 8H

Izdelek baterija: 1x18650 (1200mAh)

Material: ABS+PP

Način: 6 načinov

Opomba:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

Prosimo, dovolite 1-2 cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

1 x Kamp Svetlobe

1 x Podatkovni Kabel

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Vrsta Campinglight

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.