Tambourine Tolkala Boben Za Otroke In Otroki Ročni Boben Bell Lesa Tolkala Darilo Glasbenih Izobraževalnih Instrument Igrača

Tambourine Tolkala Boben Za Otroke In Otroki Ročni Boben Bell Lesa Tolkala Darilo Glasbenih Izobraževalnih Instrument Igrača

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€30.96 €44.24
Na zalogi
Skun14216
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Značilnosti:

1. Varen Material: Ta glasba igra, ki je izdelana iz naravnega materiala, vključno s tresenjem, prhuta, in piha instrumentov brez škodljivih vode barve, in ni neobičajen vonj.

2. Negovanje Obresti: glasbeni instrument, playset spodbuja otroke vizualni, slušni in otipljive čute.Negovanje otrok občutljivost za glasbo in ritem dojemanje, in izboljša kreativnost in sposobnost razlikovanja glasbenih instrumentov.

3. Spodbujanje Starš-Otrok, Lepljenje: Otroci lahko slišimo različne zvoke z uporabo različnih instrumentov, izgradnjo sodelovanja med starši in otroci z igranjem z igračami, ki opravljajo svoje moči možganov, in krepitvijo odnosa s starši.

Specifikacija:

Ime: 23-Kos Dnevnik Glasbila, Set (tote bag)

Material: Dnevnik

Teža izdelka: približno 1.15 kg

Pakiranje Velikost: približno 29*23*9 CM/11.42*9.06*3.54 palčni

Seznam Vsebine:

Glasbeni Instrument Set*1

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Varnost Material: iz naravnih materialov, Otroci " Drum & Tolkala ne boste imeli nobenih škodljivih vode barve ali neobičajen vonj.Tudi tresenje, prhuta, in piha instrumentov.

2.Izboljšanje Ustvarjalnost: Otroci Glasbila spodbujanje otrok vizualni, slušni in otipljive čute.Negovanje otrok občutljivost za glasbo in ritem zaznavanje in izboljšanje ustvarjalnosti in sposobnosti za prepoznavanje glasbenih instrumentov.

3.Igrače za Družine: s Pomočjo teh Tolkala, lahko otroci komunicirajo s svojimi starši, povečanje starši-otrok, odnosi, uporaba različnih glasbenih inštrumentov, da slišimo različne zvoke in uveljavljajo svoje moči možganov.

4.Enostaven za Izvajanje: Veliko za avto potovanj, playdates, in pokaži-in-povej, Malčka, Glasbila-Set je enostaven za transport.Prav tako zagotavlja hitro shranjevanje in brez težav cleanups.

5.Super Darilo: Boste videli, "NASMEH" na vaš otrok je obraz po prvi Glasbeni Instrument, Nastavite na rojstne dneve, ali Božič, samo show "LJUBEZEN", da vaši otroci.Velik pomnilnik za svojo družino.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.