Debelo 6pcs/veliko umetnih cvet, materiala, barve, papir, lepilni trak za diy najlon naselitve cvet in metulj

Debelo 6pcs/veliko umetnih cvet, materiala, barve, papir, lepilni trak za diy najlon naselitve cvet in metulj

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€8.11 €10.68
Na zalogi
Skun87058
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Postavka opis: papir, lepilni trak, različne barve, barvni trak

Pakiranje: 6pcs/veliko

Barva: zelena,črna,rumena,vijolična,kava,bela,modra ( prosim, povejte mi, barve želite, ko bi iz moje trgovine,hvala!Če nimate sporočilo za barve ,mi bo prinesel v naključnem 6pcs. )

Učinek: najpogosteje uporabljena zelena, montaža končal vrečko peclja z cvetnih listov; Aparat se uporablja predvsem v plum blossom, sowbread, rjava cvet stebla; trak je lahko rahlo potegnite in nato lepilo, lahko povečajo viskoznost, ampak, po vsem, je knjiga preveč težko bo potegnil narazen ali povzroči povlecite oznako.

VEČ IZBIRE, KI JE NA VOLJO ZA VAS

KAKO KUPITI

PROSIMO, UPOŠTEVAJTE,

POVRATNE informacije Kupcev 100% zadovoljstvo je naš cilj !

Naša privlačen : (1) Visoko kakovost in razumno ceno (2), Bomo lahko vam najboljše cene, ki temelji na enakih pogojih, v Kitajska (3), Smo zelo resno in strokovno prodajalci,vam zagotavljam, da bomo lahko imeli zelo odlično sodelovanje (4), ki Smo jo pripravljeni graditi medsebojne koristi in dolgoročne poslovne odnose z vsemi strankami Zadovoljstvo Kupcev, Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Plačilo 1. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo. 2. Mi bo dostava blaga v 3-5 delovnih dneh po prejemu vašega plačila. 3.Kupcu so odgovorni za katero koli davčno in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev.Dostava in predaja 1, Če nudimo brezplačno dostavo, naročila, bo poslana z HONGKONG POST AIR MAIL ali Kitajska Post air mail v 14-60 delovnih dni. 3. EMS je naša prednostna način dostave preveč.Medtem UPS,DHL,Fedex,TNT, ki so na voljo.Prav tako lahko izberete njih, ampak smo morali dodati stroške na svojo nabavno ceno. 2. Poskrbite, da pusti telefonsko številko, ko polnjenje vaš kupec informacije. 3.Preverite lahko, blago, če je to v tranzitu skozi sledenje ŠT .Opombe 1. Kupcu so odgovorni za kakršno koli zavarovanje mislite, da je to potrebno. 2. Čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni. 3. V naši spletni strani vsi izdelki so materiala predmet fotografije, ker sliko za kavo, utripajoča luč, fotografski tehnologiji, kot tudi osebne računalnike predstavitve in tako na različnih razlogov, delno blago pokazali barvo lahko z materialom, ki so predmet nekatere kromatične nepravilnostim, barve, vse dosegati materialne cilj kot.Povratne informacije 1.Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto. 2.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala!

Specifikacije
Vrsta Dekorativne Rože & Venci, cvet dodatki
Vrste Prikaz Cvet
Številka Modela 132506
Slog Cvet
Priložnosti Poroka

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Cvet Materiala, umetno cvetje veliko, cvet cvet, obrti, najlon, Nogavice, Pribor, STEBLO
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.