JFBL Vroče 120 Trakovi 720 Lonci 3Ml Prazno Barve Trakove,Barve Zabojnika, Trakovi Pokal Lonci Jasno, Plastične Posode za Shranjevanje Za Classroo

JFBL Vroče 120 Trakovi 720 Lonci 3Ml Prazno Barve Trakove,Barve Zabojnika, Trakovi Pokal Lonci Jasno, Plastične Posode za Shranjevanje Za Classroo

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€37.18 €45.34
Na zalogi
Skun65135
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

NARAVNI MATERIAL - prazen barve trakovi so izdelani iz visoko kakovostne plastike.So lahke, prilagodljive, težka, ni lahko deformira ali poškoduje, česar so kot nalašč barve zabojnikov za slikarstvo.Jasno videz omogoča enostavno videti barve v notranjosti.

DOBER PEČAT - Naša mala barve posode s pokrovi so zaprti, neprodušno.Ni treba skrbeti za uhajanje ali ohranjanje pigmentov.Ti so tudi prenosni enostavno dal v šolske torbe in sprejeti, da kjerkoli boste morali pripraviti.Samo poskrbite, da boste blizu, jih dobro, vsak čas.

VREDNOST PACK - lahko dobite 120 kosov mini slikarja posodo trakovi, vsak ima 6 skodelic s prostornino 3 ml.Skupaj 720 skodelic.Dovolj velika količina za izpolnjevanje različnih potreb za slikarstvo.Uporabite jih sami ali delite s prijatelji in družino.

ŠIROKO UPORABO - mini prazno barve lonci so kot nalašč za različne barve in pigmenti.Uporabite lahko tudi te posode za kozmetiko, lip gloss, flash prahu, biseri, in tako naprej.So kot nalašč za šole, zunanji slikarstvo, umetnost, festivalih in drugih priložnostih.

Barva:Bela

Material:plastika

Velikost:3ml

Vsebina Paketa:

120 x akril barva za shranjevanje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Certificiranje CE
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
3ml barve trakovi, plastične posode za shranjevanje za razredu, pokal lonci, iz plastičnih mas, posode za shranjevanje iz plastičnih mas, 3ml barve lonci
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.