14-palčni prenosnik, intel core I3 I5, I7 možnost prenosni računalnik 4G 2G 8G RAM 128G 256G SSD najboljše prenosniki

14-palčni prenosnik, intel core I3 I5, I7 možnost prenosni računalnik 4G 2G 8G RAM 128G 256G SSD najboljše prenosniki

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€108.82 €114.54
Na zalogi
Skun467791
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Preden bi pls upoštevajte, da to povezavo je Oglaševanje, cena ,če potrebujete druge konfiguracije ,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate Dropshipping

Pozdravljeni Dragi, Dobrodošli v naši trgovini, lahko nudimo dropshipping in na debelo,če imate kakršno koli zahtevo, obrnite se na nas, vam bomo najboljšo ceno in storitev!

Preden bi pls upoštevajte, da to povezavo je Oglaševanje, cena ,če potrebujete druge konfiguracije ,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate

Preden bi pls upoštevajte, da to povezavo je Oglaševanje, cena ,če potrebujete druge konfiguracije ,pls, vas prosimo, da nas kontaktirate

\

Podjetje V Podrobnosti :

OPOMBA:Prosimo, preberite ga, preden vrstnem redu:

1. Kaj pa, če sem zadovoljna z izdelkom?

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo ,prosim, pustite nas 5 ZVEZDIC!Če imate kakršne koli težave z izdelka,dostave,storitev, se, prosimo, obrnite na nas,mi bo odziv v času, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, ali odprite spora neposredno.Mi smo odgovorni prodajalec, ki se osredotočajo na storitev, in bo ponudil najboljšo rešitev, da se prepričajo, če se obrnete na nas !

2. Lahko dobim popravilo garancija?

Imamo 6 mesecev garancije na Kitajskem, vendar je v nekaterih državah Nnt.si ponuja Eno-leto, zamenjava garancije v vaši državi.

3. O izdelku sliko

V description fotografijo, ki prikazuje izdelek,je iz uradna spletna.Fotografijo, ki je bila urejena pokazati najboljše izdelka.To je samo za referenco.Podrobnosti se mora nanašati pravi predmet fotografijo.

4. O Shranjevanje:

Dejansko je na voljo za shranjevanje je manj,razlog je, da je programsko opremo konfiguracija bo zasedel del prostora.Ne moremo sprejeti spor glede RAM/ROM razlika.

5. O transportni čas in način?

Nekateri naši izdelki so skladišča v Rusiji in Združenih državah amerike。 in blaga, poslanih iz Kitajske, ki so izbrane kot Nnt.si Standardna Dostava.To je logistika Nnt.si logistika, Ocenjeni čas dostave je mogoče 10-35 dni (Različnih držav, ki potrebujejo Čas dostave ni isto).kar je zelo varno in hitro, in je zagotovljeno, da če blaga, ki so poškodovani ali izgubljeni in ne prispejo v roku 60 dni, Polno vračilo če izdelka ne prejme več kot 60 dni .

Specifikacije
Model Grafične Kartice R9 270
Ločljivost Zaslona 1920X1080
Tip Optičnega Pogona NOBEN
Funkcija bluetooth
Velikost Zaslona 14"
Povprečna Življenjska doba Baterije(ure) 6-9
Tip Trdega Diska SSD
Zaslona Osveževanja 60HZ
Dimenzije (Šxvxg) 351*233*20 mm
Številka Modela H140Z
Vrata Card Reader, 3,5 mm Priključek za Mikrofon, Mini HDMI
Zaslon Razmerje 16
Trdi Disk Zmogljivosti 32GB
RAM 2GB
Teža (Baterija Vključena) <1,5 Kg
Postavka Stanje Nova
Video Pomnilnika 2GB
Grafična Kartica Vrsta Integrirana Kartica
Vrsta Plošče IPS
Blagovna Znamka AOTESIER
Debelina 10-18 mm
CPU Znamko/Model Intel Atom x5-E8000
paket Da,
Vrsta Tanek Prenosnik
Operacijski Sistem Windows 10
Telo Material Kovine

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
x96 8g ram, redmi 2 gonilniki windows 10, samsong mini prenosnik, laptop primeru malbenben 133 palčni, undefined hlače, prenosni računalnik i5 proces, prenosniki f i3 i5 ips, alles računalnik, i7 1 tableta, i5 8. gen prenosniki
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.