NOVI Originalni Novega in izvirnega ar8035-al1a ar8035-a ar8035-al1a-r qfn40 omrežne kartice čip Trgovini one-stop seznam prejemnikov

NOVI Originalni Novega in izvirnega ar8035-al1a ar8035-a ar8035-al1a-r qfn40 omrežne kartice čip Trgovini one-stop seznam prejemnikov

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€2.09
Na zalogi
Skun444740
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Hengchuang Technology Co., Ltd.nahaja se v Shenzhen, je več kot dvajset let čezmejne trgovine in izkušnje, prodaja telefon pribor, računalniška oprema Elektronske komponente, one-stop distribucijo in tako naprej.Smo iskreno upam, da za začetek dolgoročnega sodelovanja z vami in postane vaš največji dobavitelj na Kitajskem.Pošiljke: ePacket post, DHL, UPS, Fedex, TNT in drugih več.Kupite v večjih količinah, bomo poslali na visoki kakovosti express (BREZPLAČNO DHL/ Fedex/UPS/Yunexpress.. .) brezplačno, Ladja čas : 1-2days.Podpiramo Mix modeli, Mešanje barv, z embalažo, in uživajo ogromne popuste za večino nakupov!

Upoštevajte, da kupci: da bi olajšali nakup in zagotavljanje pravic in interesov, prosimo, preberite naslednje vsebine v podrobnosti.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje!

1. Vse elemente na policah v naši trgovini so na zalogi (real fotografiranje) , zaradi velikega števila blagovnih znamk nekaterih integriranih vezij, ki smo jih ladja modela do modela.Če potrebujete blagovne znamke zahteve, prosimo, obrnite na službo za potrditev, Tam je tudi veliko količino zalog, ki še ni bila prenesena.Če ne morete najti elektronske komponente, ki jih želite, nas, prosimo, kontaktirajte Oddelek, smo lahko najti in kupiti nekaj priljubljenih elektronskih sestavnih delov za vas!Če potrebujete podatke PDF funkcije posameznih elektronskih komponent, se obrnite na storitve za stranke, in mi bomo poskrbeli za vas!

2. Elektronske komponente so profesionalne izdelke z visoko tehnično vsebino.Obstajajo lahko različne blagovne znamke, kulise in embalažo, ki lahko vodijo do razlik v parametrih in uspešnosti.Če ste neprevidni, je verjetno, da vodi do napačnih sestavni del nakupa.Da bi bolje rešiti težave, vas prosimo, povejte nam, blagovne znamke, embalaže, stopala položaj in pripona za izdelke, ki jih potrebujete pred nakupom naše komponent!Tako, da lahko dosežemo blaga, natančno in hitro.

3. Da bi preprečili škodo ali izgubo blaga med prevozom, prosimo, da skrbno preverite blaga, če jih prejemajo.Če obstajajo težave, vas prosimo, da ne prijavite se za njih!

4. Elektronske komponente so izdelki z visoko tehnično vsebino.Ko je vaš električni gospodinjski aparat ne deluje, prosimo, da skrbno preverite vezja in sestavni del neuspeh.Izdelki, ki jih prodajajo, so zajamčene v kakovosti.Če certifikat je jasna, je kakovost problem, Prosimo, obrnite na nas v času in vrnitev izdelka, kot je (razen za stopala rezanje, kositer nakladanje, ki vplivajo na sekundarni prodaje, za stranke misoperation ali škodo, ki jo povzročajo druge človekove razlogov) (zunaj)!

5. Veselimo se sodelovanja z vami in zagotavljanje iskreno storitev!

Specifikacije
združljiv z elektronske komponente
Blagovna Znamka POGLAVICA
Poreklo Celinska Kitajska
Dodatek Za Vrsto elektronske komponente

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
cree q5
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.