Brezžični Samodejno Kopiranje Daljinski upravljalnik Duplicator 330MHz oči v oči Kopijo Zasebnosti Garažna Vrata Tipko Auto Vrata, Vrata, Ključ

Brezžični Samodejno Kopiranje Daljinski upravljalnik Duplicator 330MHz oči v oči Kopijo Zasebnosti Garažna Vrata Tipko Auto Vrata, Vrata, Ključ

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€3.64 €7.56
Na zalogi
Skun40544
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Design

Čisto nov moderen, eleganten, kompakten dizajn, ki se popolnoma prilega v vaš žep.Nova zasnova vključuje pokrovček, preprečevanje gumbe, da bi pritisnili na gumb, ki je pomotoma.

5326 330mhz 433mhz 8 dip stikalo auto vrata dvojnik daljinski upravljalnik

čip je treba SMC5326, in pogostost 330mhz ali 433mhz, če je vaš originalni daljinski ne čip SMC5326, prosim, ne kupiti, ali bo lahko ne uporabljajte, če niste vprašajte nas in nakup napačne izdelke, potem mi ne bo odgovoren za to.

Preden se odločite za nakup:

1.odprto školjko 2.Preverite čip mora biti 5326, pogostost 330mhz ali 433mhz

Kako Program - To je enostavno!

A. Daljavo-do-daljinsko programiranje: 1. Odprite ohišje vašega že programskih daljavo. 2. Boste videli vrstico malih programabilni, označenih stikala.So v vklopljen ali IZKLOPLJEN položaj. 3. Odprite ohišje vašega novega daljavo. 4. Boste videli vrstico malih programabilni, označenih stikala. 5. Nastavite jih na enak način, kot je nastavljeno v vaš že programskih daljavo. 6. Vaš novi daljinski upravljalnik je programirana.B.Sprejemnik, ki temelji programiranja: 1. Odprite ohišje vašega sprejemnika.Nahaja se zraven vaš motor. 2. Na sprejemniku vezje, boste videli vrstico malih programabilni stikala.So v vklopljen ali IZKLOPLJEN položaj. 3. Odprite ohišje vašega novega daljavo. 4. Boste videli vrstico malih programabilni, označenih stikala. 5. Nastavite jih na enak način, kot je nastavljeno v sprejemnik. 6. Vaš novi daljinski upravljalnik je programirana.

Vključujejo

1 x Daljinski upravljalnik 1 x Baterija 1 x Keychain 1 x angleški Priročnik

Dostava:

Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo pravilen.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila / potrjeni (razen ob vikendih in praznikih).

Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašajte me.Mi bo odgovoril v roku 24 ur.V redkih primeru, da imate težave z vašim postavka priporočamo, da se obrnete na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Z veseljem vam bomo pomagali z vašo težavo.

Specifikacije
Uporablja se za Vrata/Vrata Električni/Oviro, vrata/Garažna Vrata/vrata, vrata
Blagovna Znamka jiansu
name4 330mhz daljavo
Daljinski Nadzor Razdalje Nad 80 metrov
Kanali 2
Name2 8 dip stikalo za daljinski nadzor
Čip SMC5326P-3
Brezžična komunikacija tip RF
Material kovinska in PVC
Številka Modela 5326
Frekvenca 330/433.92 MHz
Baterija 23A12V (vsebuje)
Vključno z Daljinski Nadzor/Battery Keychain

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
313mhz daljinski upravljalnik, lobanja, garaža, 390mhz daljinski upravljalnik, 108 mhz daljavo, brezžični 330mhz, 47mhz daljinski upravljalnik, domru daljinski upravljalnik, ucak daljinski upravljalnik, quad garaža, lapada daljinski upravljalnik
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.