Avto Sedež Nazaj Vrečko Za Shranjevanje Večnamensko Ovce Antilop Organizator Auto Sedež Centralne Konzole Skladiščenje Pocket Notranja Oprema

Avto Sedež Nazaj Vrečko Za Shranjevanje Večnamensko Ovce Antilop Organizator Auto Sedež Centralne Konzole Skladiščenje Pocket Notranja Oprema

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€24.05 €34.36
Na zalogi
Skun35964
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Material: Ovce Antilop

Barva: Črna, Modra, Rjava, Siva

Velikost: 25*46 cm

2 v 1 dodatno vrečko za shranjevanje:

Ta avto torbici nosilec je opremljen z dodatno vrečko za shranjevanje, ki je primerno za sprednje in zadnje potnike za uporabo v avtu.Zagotavljajo edinstveno lokacijo za vrečke in razpršene elemente, in to je lahko tudi shranijo in jih na pravilen način.

Izboljšanje varno vožnjo:

Lahko se uporabljajo kot pregrade za preprečevanje otrok in hišnih ljubljenčkov od rushing za prvi vrsti med vožnjo, in ne bo posegala s svojo vožnjo, ki vam omogoča pogon in voziti več varno.

Visoko-kakovostni materiali:

Kakovostno in udobno ovce antilop, fine izdelave, nastavljiv sponko pasu dolžina, ne bo oviralo uporabo armrest polje in izpušnih vrata.To je najboljše darilo za družino, prijatelje in tiste, ki radi vozite.

Enostavna namestitev:

Ta avto vrečko oklepaj je omejeno s sponko, ki je enostaven za namestitev in ni nujno, da se udaril ali prilepljene.To traja manj kot minuto, da namestite sponke na obeh straneh kovinsko palico na vzglavnik.In prilagodite na ustrezno dolžino.

Paket Je Vključeno:

1 x Avto Žepu, Torbici Imetnika

Specifikacije
Vrsta Sedež Nazaj Vrečko
Vrsta Materiala Ovce Antilop
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.