Avto Pijač Imetnik Trajne In Odporne Na Obrabo Vode, Skodelico Imetnika Pijačo, Enostaven Za Namestitev Multi-Funkcionalne Pokal Gori Organizator

Avto Pijač Imetnik Trajne In Odporne Na Obrabo Vode, Skodelico Imetnika Pijačo, Enostaven Za Namestitev Multi-Funkcionalne Pokal Gori Organizator

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€1.04 €1.30
Na zalogi
Skun33980
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Bullet Točk:

1、Visoko Kakovostnega Materiala: Avto Pijačo Držalo je narejeno iz visoko kakovostne ABS materiala, tako da je vzdržljiv, močan, čvrst, odporne na obrabo, in ne enostavno za preoblikovanje.

2、Praktičnih Kljuko Design: Univerzalno Avtomobilsko Držalo je zasnovan s kavljem, ki vam omogoča, da visi nakupovalnih vrečk.Lahko proste roke, ko nakupovanje ali potujete.

3、Univerzalno Držalo: Avto Držalo Organizator lahko fit v polni velikosti pločevinke, steklenice vode, in sok polja, do 3 cm v premeru.To je zelo priročno.

4、Enostaven Za Namestitev: Avto Pijač Imetnik lahko enostavno namesti z drsnimi med vrata plošča in okno za enostavno prenašanje in dostop.To je zelo priročno.

5、Zagotoviti Varen Prostor za Shranjevanje: Avto Skodelico Imetnika lahko zagotovi varno mesto za voznike in potnike za shranjevanje pločevinke, mobilni telefoni, čaj, cups, itd.To je zelo priročno za uporabo.

Opis: Avto Pijačo Držalo je narejeno iz visoko kakovostne ABS materiala, tako da je vzdržljiv, močan, čvrst, odporne na obrabo, in ne enostavno za preoblikovanje.To se lahko uporablja za shranjevanje pločevinke, mobilni telefoni, čaj, cups, itd.

Specifikacija: ime Izdelka: Univerzalno Avtomobilsko Držalo

Izdelek barva: Črna

Velikost izdelka: okoli 130*65*115mm/5.12*2.56*4.53 palčni

Izdelek material: ABS

Izdelek neto teža: približno 38 g

Izdelek bruto teža: približno 38 g

Na embalaži izdelka: OPP vrečko embalaža

Seznam vsebine: 1*avto držalo

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Specifikacije
Blagovna Znamka vvcesidot
Izdelek Materiala ABS
Ime Izdelka Univerzalno Avtomobilsko Držalo
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.