Poročni dekoracijo, lok, krog roža stojalo kovinsko vaza zlata polica centerpiece za mariage Dekoracijo de tabela stranka dekor

Poročni dekoracijo, lok, krog roža stojalo kovinsko vaza zlata polica centerpiece za mariage Dekoracijo de tabela stranka dekor

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€137.45
Na zalogi
Skun33820
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Poročni dekoracijo, lok, krog roža stojalo kovinsko vaza zlata polica centerpiece za mariage Dekoracijo de tabela stranka dekor

Opis: kovinsko snov, ki je zlate barve.

Velikost: 40 cm visok in 45 cm visok

Opomba: Cvet ni vključen.

Slike Izdelka

1. Običajno bomo poskrbeli za pošiljko v 2-7 businiss dni po prejemu plačila na Nnt.si.

2. Izdelek bo razstavljeno med prevozom, boste morali zbrati predmete, ki jih sami, to je enostavno.

3. Številka za sledenje, bo treba posodobiti na sistem, ko so na voljo, lahko traja nekje nato lahko sledite blaga v sistem.

4. Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in kontaktna številka pravilna, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli je naslovnik neznan naslov.

5. Ne moremo jamčiti čas dostave je zaradi različnih meri potrditev časa, za nujne naročilo, prosimo, obrnite na nas, preden jih naročajo.Predlagano je, da se kraj, da 4 tedne vnaprej, da ulov vaš dogodek dan.

1. Dodatki, kot so cvetje in sveče na slikah niso vključene v ceno.

2. Smo ponavadi znamke blaga, kot darila z nizko ceno v trgovski račun, da se izognete uvoznih davkov, vendar ne moremo zagotoviti, davčna št.Cena ne vključuje vse carinske dajatve ali uvoznega davka v namembni državi.

3. Vse posebne zahteve za prijavljeno vrednost, vas prosimo, da nas obvestite.

1. Ročno merjenje napaka 1-3 cm.

2. Prosimo, dovolite nekatere manjše barvne razlike zaradi svetlobo in zaslon razlika.

3. Če je poškodbe blaga med transporation, prosimo, da nam s sliko ali video, če je na voljo, po potrditvi vam bomo poslali brezplačne zamenjave na naše stroške ali nadomestila vas ustrezno.

4. Kupec ima 7 dni časa, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne moremo vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

5. Samo nerabljene in nepoškodovane blaga s prvotno stanje, lahko usposobljen za vrnitev.Kupcu so odgovorni za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

1. Vaš zadovoljivo in povratne informacije je naša motivacija, vljudno prosim, pustite 5 zvezdic ko ste zadovoljni z našimi izdelki.

2. Če iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z našim izdelkom, nas kontaktirajte v roku 7 dni, vljudno prosim, da ne odprete spor, preden stopite v stik z nami, vam bomo dobra rešitev.

Hvala in Lep Nakupovanje v Naši Trgovini!

Specifikacije
Pakiranje 10pcs / veliko, pakirano v izvoz karton
Vzorec NOBEN
Kategorija Poroka Dekoracija
Material Kovine
Številka Modela kovinsko stojalo roža
Priložnosti Nazaj V Šolo, Obletnica, Hiša Se Gibljejo, Stranka, Rojstni Dan, Poročni & Posla, Dan otrok, Zahvala, materinski dan, Veliki Dogodek, Upokojitev, Poroka, Diplomi, Valentinovo, Očetovski Dan, Božič, Kitajsko Novo Leto, Novo Leto
Slog Kmečka, letnik
Barve Zlato barvo
dostava dni Običajno 5-10 dni
Velikost 40 cm tall and 45 cm tall
Uporaba Zakonske tabela dekoracijo
IME poroka loka

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
vaze centerpieces neveste, krog jasno, steklena vaza, krog kovinski lok, 50. centerpieces vaze, laki kovinski lok, arch kvadratnih kovinskih, krog krogih, vaze, kratek krog vaze, arch kovinske krogle, balon kovinski lok
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.