DIY orodja za Poceni Cene Goldsmith Orodja tlakovanje Orodje, Nakit Graviranje Blok s 13 kos Pribor

DIY orodja za Poceni Cene Goldsmith Orodja tlakovanje Orodje, Nakit Graviranje Blok s 13 kos Pribor

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€84.34 €125.87
Na zalogi
Skun33597
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Standard Graviranje Blok s 13 kosov pribor.

Specifikacije:

Žoga premera: 124mm,

Žogo višina: 148mm,

Največja odprtina: 65.35 mm,

Osnove premer: 172mm.

Neto Teža: 8.29 kg.

Pakiranje velikost: 180x180x180mm,

Barva: srebrna in črna.

Odlično orodje za tlakovanje in nakit graviranje za jewelers.

Izdelek slike:

Plačilo

1. Plačilo s kreditno kartico, moneygram, western union-a in bančnega nakazila(TT) je na voljo za Nnt.si.Če želite, druge plačilne pogoje, pls nam vedeti, preden boste oddati naročila.

2. Popolnoma plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, sicer bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba, naslov, poštno številko in telefonsko številko pri polnjenju kupci informacij.

Paket

1. Vsi izdelki bodo skrbno pakiran in dobavljen, da vam v elegantno ohišje ali karton ali drug paket.

Dostava

1. Naročilo bo poslano v roku 3 delovnih dni po tem, ko polno plačilo, je bila potrjena.

2. Brezplačna dostava je navadno, ki jih na Kitajskem objavite, in bo trajalo 10 do 30days odvisno od destinacije.Tudi pls opomba paket mora biti manjša od 2 kg, če nad tem, kupec morali privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

3. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za kakršno koli in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "" ali "vzorec" za enostavno in manj dajatev. (če želite, da blago, kot drugi element name, ali določiti za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to\\\ \ 's približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.

Običajno Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.Pls obrnite na nas, če ste zanimivo zgoraj dostava način, prav tako vam lahko dajo najboljšo rešitev na ceno.Smo poslali na način, ki je zagotovo mogoče slediti na ustrezni spletni strani.

Vrnitev

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Človek, napake niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti pošilja nazaj.

Povratne informacije

1. Kupec\\\ \ 's začetku potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje\\\ \ 's razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Svoj\ \ \\'ll vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Specifikacije
Številka Modela HJ-105
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Nakit, Orodja In Oprema
Stanje Nove Blagovne Znamke
Značilnosti izdelka Poceni Cene, Dobra Kvaliteta
Pribor diod 13pcs
Barve Srebrna & Black
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Graviranje Orodja
Teža 8.29kg
Element Širina 4.96
Pakiranje velikost 18x18x18cm
Material Kovine
Postavka Premer 172
Postavka Dolžina 4.96
Maksimalno odpiranje 65.35 mm
Element Teža 8.29KG
Postavka Višina 148

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
nakit sklopov naravnega kamna ap, speakon priključek blok, orodja kamen fei yan, gradnik, mercedes, kamen angelite nakit, izdelava, jewerely srebro kamen nakit, bb8 gradnik, kvadratni orodje nakit, boshc škatla za orodje, 3 kamna platinum obroč nastavitve
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.