1Pcs Osebno 3D Avto Nalepke Kovinske Orel Avto Nalepke Značko Dekoracijo Nalepke Univerzalno Za Večino Avtomobilov Telesa Strani Znamke

1Pcs Osebno 3D Avto Nalepke Kovinske Orel Avto Nalepke Značko Dekoracijo Nalepke Univerzalno Za Večino Avtomobilov Telesa Strani Znamke

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€1.96 €2.84
Na zalogi
Skun323808
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Nova in visoke kakovosti

Tip: avto nalepke

Material: cinkove zlitine

Velikost (L*W): 10*2,5 cm/3.93*0.98 palčni

Barva: zlata/srebrna

1. Izdelan iz visoko gostoto cinkove zlitine, visoko svetlost, naš simbol je zasnovan tako, da traja več let, nikoli ne zbledi, vodoneprepustnost, samolepilne.

2. Pritrjena z lepilnim trakom, enostaven za namestitev, Ni potrebna orodja.Lahko se uporablja za vse čisto in ravno površino,- vozila, avto vrata, karoserije, avto strani fender, avto zadaj prtljažnik, itd.

3. Enostavno odstraniti brez kakršnih koli ostankov, nikoli ne škodi, barvanje vašega avtomobila.

4. Prilagoditi in posodobiti svoj avto, eleganten dizajn, ki daje videz po meri.Vse fotografije so resnično streljanja, kar vidite, kaj boste dobili.

5. Univerzalno: Primerni za večino avtomobilov, tovornjakov, športna terenska vozila, motorna kolesa, športna kolesa, dirkalna kolesa, po meri, kolesa itd.

Kako uporabljati:

1. Očistite površino za vgradnjo z vlažno krpo, da odstranite maščobo in prah, če avto je novo voskom, uporabite nekaj alkohola, da odstranite odvečno vosek.

2. Odtrgajte pokrov nazaj lepilo in toplote lepilo, z za lase.

3. Palico z nalepko na površini.

4. Dokončaj.

Opomba: izdelek, ki bo pravilno nastavljena 24 ur po tem, ko pritrditev.V tem obdobju, ne premikajte izdelka.Če z odstranjevanjem izdelka, prosimo, odstranite počasi, da se prepreči poškodujete površino.

Paket vključuje:1Pc * Avto Nalepke

O nas

Naše podjetje je strokovno čezmejno e-poslovanje podjetje s strokovnim osebjem, strokovnimi izdelkov in blagovnih znamk.

Mi v glavnem naredite izdelkov trgovina na debelo in drobno.

dostava

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave .Če želite, da ladja s pomočjo Express ,prosimo, da se plačilo za dodatno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko boste plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Ne bomo povračilo stroškov ladijskega za zavrnjene pošiljke.

Vračilo kupnine

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če se vrnete elemente v 20 dneh od vašega prejema element, iz katerega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Specifikacije
Blagovna Znamka JINHF
Vrsta Materiala Cinkove zlitine
Poreklo Celinska Kitajska
Nalepke Umestitev Vodja

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.