T6 Multi-funkcijo Svetilko, Baklo 5 Načini LED Polnilna Luč LED Varnost Vozila Kladivo Zlomljeno Okno Pobegniti v Sili Svetlobe

T6 Multi-funkcijo Svetilko, Baklo 5 Načini LED Polnilna Luč LED Varnost Vozila Kladivo Zlomljeno Okno Pobegniti v Sili Svetlobe

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€9.18 €13.91
Na zalogi
Skun308487
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

T6 Multi-funkcijo Svetilko, Baklo 5 Načini LED Polnilna Luč LED Varnost Vozila Kladivo Zlomljeno Okno Pobegniti v Sili Svetlobe

Značilnosti: okolju prijazen LED porabi manj energije in oddajajo svetlejši luči.Opremljen je z močno magnetno polje na dnu, se lahko enostavno adsorbira na avtomobilu lupini ali železni deli za enostavno uporabo.Varnost rezalnik, da boste hitro in varno zmanjšanje varnostnega pasu.Varno in enostavno prekinil okna, ko v izrednih razmerah z reševalni kladivo.Lahka in kompaktna, dal v nahrbtnik in se kjerkoli.Pogosto uporablja, kot so: kolesarjenje, kampiranje, backpacking, lov, ribolov, nesrečah in doma popravilo.Tehnični podatki: Material: Aluminij zlitine Element barva: Črna Svetloba, barva: Bela Žarnice: 1*T6+1*COB Razsvetljavo načini: 5 načinov(T6 visoka svetlobe, T6 šibki svetlobi, strobe, strani visoko svetlobe,strani šibki svetlobi) Napajanje: 1*18650 baterijo( ni vključena) Velikost: 14.2 cm x 3,5 cm Teža: 131g Pakiranje seznam: 1 x Multi-funkcijo Svetilka

*Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.

*Vse majoy kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

* Prosimo, traja 1 minuto, da potrdite naročilo, ko ste prejeli postavke v dobrem stanju, ker ko vstavite da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.Hvala!

Naslov Za Dostavo

Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Nnt.si.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

Dostava Metod

Smo sodelovali z DHL, UPS, FEDEX, EMS ali registrirane Letalom(Kitajska Post Zraka Pošte ali drugih Air Mail).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način dostave, za naše drage stranke.Shrani na ladijski promet, in varno dostava je naš cilj.

Čas Poštnine

Pripravimo in paket paket v najkrajšem možnem času ko bo plačilo.

Med Plovbo Čas

Bomo spremljali informacije o pošiljanju in pošiljanje podatkov, da vas v času dostave časa.Prosimo, bodite pozorni na sporočilo informacije.

* Vsak element, ki bodo pregledani pred odpremo.

* Imamo 2-letno omejeno garancijo za vsak okvarjen element(Razen napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec)

* Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku in v originalni embalaži.Prosimo, da nam ponujajo številko za sledenje v času, kot tudi.Stranke so odgovorne za vrnitev, ladijski promet pristojbina.

* Če želite vračilo, ker je element, ki je lomljen ali ni mogoče repaird.Prosimo, pišite nam v roku 3 dni po tem, ko ste ga dobili.Potrudili se bomo, da vam pomagamo.

* Koli težave s kakovostjo ali shippment škodo, prosimo, da nam kažejo, poročilo o preskusu ali photoes, vam bomo povrnili 50%-100% denarja za vas.Človek, napake niso jamstvo, kot je zlomljena, scrash.

* Če niste zadovoljni z izdelki, je ok, da se vrnete k nam v roku 15 dni.Bomo celotno vračilo, da boste po prejemu vrniti parceli, vendar boste morali plačati stroškov ladijskega.

* Če je več kot 60 dni, ne prejme paket, se obrnite na nas za razširitev pošiljko zaščito.O r Bomo preverili, ali lahko prejme paket, Če ne, bomo polno nadomestilo za vas.

* Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

* Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Nnt.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

* Mi bo kril vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

T6 Multi-funkcijo Svetilko, Baklo 5 Načini LED Polnilna Luč LED Varnost Vozila Kladivo Zlomljeno Okno Pobegniti v Sili Svetlobe

T6 svetilko;svetilko, baklo;led delovna luč;

Specifikacije
Številka Modela LED Svetilke
Telo Material aluminij
Kamp Svetilka Svetilka taborjenje luč 18650
svetilka Delovne Luči
Razsvetljava Razdalja 50-100 m
Blagovna Znamka KH-LITEC
Svetilka Tipa Lov, Delo, Kampiranje
magnet za razsvetljavo svetilka baterijska svetilka
Zoom No
polnilna led luči Prenosna Luč
Preklop Načina Visok/Nizek
prenosne luči Kamp Svetlobe
polnilnik Za ponovno polnjenje
Funkcija Odpornost Proti Udarcem, Samoobramba, moč banke, Hard Light
Model LED Kroglice T6
Moč 5W
Goriščna Razdalja Non-nastavljiv
nepremočljiva Da,
Lumen 3800
Certificiranje CCC
Prenosne Luči Prenosne Svetilke
Podpora Dimmer 5-8 datoteke
Vir Svetlobe LED Žarnice

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
maglite močna svetilka, močan svetlo svetilka, multi funkcionalne majhno kladivo, blagovne znamke tabor večnamenska, multi-funkcijski keychain, zmogljiva svetilka gt, lumen močna svetilka, multi-funkcijski tabor mat, močan superled svetilka, močne barve svetilka
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.