Za Tesla Model 3 Y Zložljive Sonce Ščitniki Auto Prednje Okno Za Zaščito Pred Soncem Suncobran Vetrobransko Steklo Avtomobila Sonce Odtenek, Ki Zajema Dežnik

Za Tesla Model 3 Y Zložljive Sonce Ščitniki Auto Prednje Okno Za Zaščito Pred Soncem Suncobran Vetrobransko Steklo Avtomobila Sonce Odtenek, Ki Zajema Dežnik

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€9.14 €14.28
Na zalogi
Skun293865
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Funkcija:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

[Fashion design] Univerzalni fit za Tesla model 3 Y spredaj dežnik.Pomaga ohraniti notranjost vozila se ohladi v vročih pogojih.

[Dodatno gradivo] Visoko kakovostne UV srebrno prevleko in črna tkanina dihanje materialov, 2 plasti dvojne zaščite, ki lahko prepreči škodljivo ultravijolično in sončni žarek škodo v vozilu.

[Nižjo Temperaturo], Lahko učinkovito zmanjšajo notranjo temperaturo do 40°, lahko blokira več kot 95% sončne energije in ultravijolični žarki.To ohranja vaš avto sedež kul in ščiti notranjost pred škodljivim ultravijoličnim sevanjem.

[Zložljive in prenosljive] Enostaven za namestitev in odstranitev brez kakršnih koli navodil.Se lahko namesti v nekaj sekundah in je zložljiv v kompaktno obliko, ki zavzema minimalen prostor za shranjevanje v vozilu.Vsebuje Velcro trakovi za ohranitev odtenek, ko je dan.Pregibi za 11,8 x 12.6 x 1.2 cm (približno 30 x 32 x 3 cm).

Specifikacija:

Ime Izdelka:Avto Ščitnik Proti Soncu

Položaj: Sprednji Strani Vetrobranskega Stekla

Barva: Srebrna & Black

Material: UV premaz tkanine krpo

Velikost: Zložen na 11,8 x 12.6 x 1.2 cm (približno 30 x 32 x 3 cm)

Trgovina Na Drobno Vrečko: Da

Vgradnjo :

Za Tesla Model 3

Za Tesla Model Y

Paket Vključuje:

1x Avto Ščitnik proti Soncu

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Naročila processedtimely po thepayment preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in excludesweekends in praznikih.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, particularlyduring theholiday sezone.

6. Če niste prejeli yourshipment roku 30 dni od dneva plačila, se obrnite na nas.Bomo trackthe pošiljko in se backto, da boste čim prej z odgovori.Ourgoal je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stockstatus in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz ourfirst na voljo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete iz dateit prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni,itis šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je bearby tako prodajalca in buyerin pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v theoriginal embalažo, in MORA PRISKRBETI se nas s dostava trackingnumber, posebne reasonfor vrnitev, in po svoje

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu itemin izvirno stanje in embalaže z vsemi componentsandaccessories vključena, KO OBA, Kupec in Prodajalec prekličete transactionfrom Nnt.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalca limitedWarranty za pokvarjene izdelke(razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Accessoriescomewith 3-mesečno garancijo.

2. Pokvarjena izdelki MORAJO BEreported in se vrnil v garancijskem roku (in v originalpackaging, če je to mogoče).Morate tellus kaj je okvara in dajejo usyour številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z EXPIREDWARRANTY.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Nnt.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% customersatisfaction!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da youcontact usimmediately, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da wecan zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da addressissues če ne vemo o njih!

Specifikacije
Blagovna Znamka LEEPEE
Številka Modela 28723
Material UV premaz tkanine krpo
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.