Računalniški Mizi 40" Široko Namizje pisarne Snemljiv in zložljivi Sodobno Študija Tabela Nepremočljiva Jeklenih Okvirjev, rjava

Računalniški Mizi 40" Široko Namizje pisarne Snemljiv in zložljivi Sodobno Študija Tabela Nepremočljiva Jeklenih Okvirjev, rjava

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€95.11
Na zalogi
Skun27971
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

【Zložljivo Mizo】sestavili: Le 1 korak, samo odpreti okvir in snap namizju na to, potem je namestitev končana.Ko ni v uporabi, je mogoče zložiti v kotu, in ga zasede le malo prostora, ki se lahko shrani vaš prostor.Tudi priročno za prevoz, ko gredo ven za piknik.

【Čvrsta Struktura in Stabilno】Visoko Kakovost in Trajno: Ta računalnik tabela je narejena iz debelejše MDF namizje z odporen proti praskam, proti trčenju, in nepremočljiva design, ki zaščiti površino pisarne iz vsakdanje obrabe.Ultra-trden kovinski okvir in stabilen "X" junction načrta zagotovi boljšo stabilnost.

【Vsestranski Praktično Desk】Uporablja Prostor in Funkcijo: S sodobno mehek načrt, študija tabela lahko obleko vsak dom, pisarna, spalnica, dnevna soba, šolsko in delovno okolje.Uporabiti ga je mogoče kot igralni mizi, pisalno mizo, šolskih izletov, laptop mizo, študijskih izletov, delovno mizo, otroci računalnik desk, itd.

【Obogatite Svojo Uporabo Prostora】Široko desktop (39.4" x 19.7") vam daje velik delovni prostor, ki je za računalnike, dual monitorji, tiskalnik, prenosni računalniki, knjige, in katerega koli drugega dela orodja, ki jih potrebujete.Je pod noge razdalja vas pusti dovolj prostora za noge za počitek in skladiščenje.

【NAŠO PODPORO IN 1-LETNO GARANCIJO】: Vsako mizo je dobro zapakirano v dobro zaščitni karton.Nudimo 1-letno podporo za to mizo.Pišite nam, manjkajoče dele ali poškodovanih delov lahko nadomesti ali vračilo kupnine.

Računalnik pisalno Mizo -- MATERIAL: MDF -Nepremočljiva in Ne deformacije.Ta sodoben dizajn računalnik desk je namenjen za večnamensko.To je treba imeti računalniški mizi, ki se dobro ujema v vaši domači pisarni, študijsko sobo, spalnico ali dnevno sobo.

Računalnik pisalno Mizo -- ZLOŽLJIVE IN prenosljive: računalniški mizi zložiti prosto.Lahko odstopi ali se razvijejo v nekaj sekundah, brez montaže.S svojo zložljivi design, ga zasede le malo prostora, ko ni v uporabi, je mogoče zložiti v kotu, ki lahko shrani vaš prostor; Tudi priročno za prevoz, ko gredo ven za piknik.

Zlaganje desk podrobnosti:

Razširjena velikost:39.4 x 19.7 x 29.5 Cm

Zložljivi velikost:39.4 x 29.5 x 3,8 cm

Package teža: 25.35 lbs / 11,5 kg

NETO teža: 20.94 lb/9.5 kg

Največja obremenitev ležaja: 300 funtov

Material:MDF+ kovin

Specifikacije
Vrsta Šolsko Pohištvo
Material Lesena
Slog Laptop Mizo
Splošne Rabe Komercialni Pohištvo
Z Omarico No
Poreklo NAS(Izvora)
Z Valjčki No
Velikost 100x75x50
Zložen Da,
Posebno Rabo Računalniški Mizi

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
sodobni računalniški mizi tabela, desk tabela
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.