FEELWORLD F7 PRO 7 Palčni Zaslon na Dotik 3D LUT DSLR Fotoaparat Področju Direktor AC Monitor 4K 60Hz HD IPS Video Monitor

FEELWORLD F7 PRO 7 Palčni Zaslon na Dotik 3D LUT DSLR Fotoaparat Področju Direktor AC Monitor 4K 60Hz HD IPS Video Monitor

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€273.76 €391.09
Na zalogi
Skun259030
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Pomembno obvestilo: na voljo sta 2 Paketa , vas prosimo, izberite, katere Snop,ki jih želite,

wewill ga pošljete po kateri Snop, ki ste jih naročili !

hvala

Snop 1 (Standard Snop) Paket Vključuje:

FEELWORLD F7 Pro 7 Palčni 4K Področju Zaslon na Kameri 3D LUT DSLR, Zaslon na Dotik, IPS HDR 50/60Hz 1920x1200 Video Kamere

Idealen Spremlja Filmska ekipa Režiser, Asistent Kamere

Enostavno spremljanje , moč in se osredotočiti, prilagodljiv mobilnost na set

Običajno, oprema, na primer monitor, brezžični prenos, fotografija, svetlobe, itd., je potrebna za uporabo v film in televizijo posadke.S tako veliko opreme, je problematično, da poveže vse vrste kablov.FEELWORLD F7 PRO 7-palčni monitor s full HD LCD zaslon na dotik, ki podpira HDMI signala do 4K 60Hz, strokovno in bogato pomožne sestava orodja, itd.Posebnost F7 PRO je F970 zunanjo namestitev in moč za vgradnjo v vozilo, ga lahko namestite, kot so brezžični prenos, LED luči in drugi, opremljen s Sony F970 baterije tablice, in moč za to.Ta modela, ne le odpravlja težave z urejanjem različnih kabli, temveč tudi združuje spremljanje in brezžični video prenos, ki je kot nalašč za direktorja spremljanje, 1. AC, da se osredotoči vleče v filmu posadke.

7" LCD Full HD Ločljivosti

Ogled jasno in ujemite vsako podrobnost

Na F7 RPO zagotavlja 7-palčni zaslon in ostro sliko, idealen za ostrenje vleče in analizo slike na nastavi in v polje.Z avtohtonimi 1920x1200 visoke ločljivosti in 16:10 zaslon, 500cd/m2 osvetlitve, 1200:1 kontrastno razmerje, prinaša odlične podrobnosti.160°širok kot gledanja, ki je priročen za spremljanje, ki iz več zornih kotov.

Večji Zaslon z Easy Touch Kontrole

Enostavno in priročno, bo vaše snemala bolj učinkovito

Inovativni zaslon na dotik LCD uporabniški vmesnik zagotavlja neverjetno nadzor.Lahko uporabite preprosto tapnite in povlecite poteze za pomembno spremljanje funkcije, ki delujejo brez gumbov.

Obremenitev po Meri 3D LUTs,Predogled Snemanje Pogled na Področju Fotografiranja

Podpora za nalaganje 50 meri LUTs

V LUT vstavljanje funkcije naredi barvni kalibraciji lažje in bolj intuitivno, optimizacija poteka dela in izboljša učinkovitost dela v zgodnji fazi fotografiranja.Lahko uporabite vgrajeni DNEVNIK ali prenesti .kocka datoteke.F7 PRO vam omogoča, da naložite interno do 50 meri LUTs, izgleda ali profili kadarkoli preko Reže za Kartice SD in takoj izberite med njimi, vzdrževanje ustvarjalnih potreb, vedno.

HDR Spremljanje

Kaj si videl, kaj boste dobili

F7 PRO ima vgrajeno USTANOVILA LETA 2020, USTANOVILA 709, USTANOVILA P3 HDR 3D LUT, in Rec709 De-slog3 LUTs, vključuje SLOG2, SLOG3, LOGC, VLOG.Monitor lahko prikaz HDR (visok dinamični razpon) signal za neverjetno jasnost in podrobno, poenostaviti kompleksnost streljanje Dnevnik in HDR, ki vam pomaga, da posnema post-produkcija potekov dela v trenutku, ko je to najbolj pomembno–, medtem ko streljanje.

Natančne krivulje, spremljanje

Shranite vaš proračun

Ko je treba analizirati kakovost slike bolj natančno kot samo gledaš sliko, nato pa uporabite F7 PRO je zgrajena v valovnih oblik spremljanja!Izbirate valovnih oblik (RGB Parade, YUV Parade, Y Parada), vectorscope, histogram, avdio fazi in ravni prikaže, in dobili broadcast natančne krivulje, spremljanje, ki prikazuje vse, kar morate vedeti o tehnično video in avdio signale.Funkcije je mogoče odpreti ločeno, in tudi podporo z eno tipko če želite odpreti vse področje način.F7 PRO je kot nalašč za žive proizvodnje spremljanje in odpravlja potrebo po ločeni drago obsegov!

Zaslon Na Dotik Navodilo

1. Ko je zaslon dotik in so tako na, nenehno kliknite zaslon dvakrat, če želite odpreti glavni meni.

2. Potegnite navzgor, ki je na dnu zaslona, da odprete priročni meni in kliknite na ustrezni meni, da odprete ali določiti ustrezne funkcije.Dvokliknite bližnjico funkcijo in izberite nastavitev funkcij z "" zakleniti.

3. Na levi strani zaslona (1/2 split screen), lahko neposredno nastavite svetlost zaslona, ozadja; na desni strani zaslona (1/2 split screen), lahko neposredno nastavite glasnost.

4. Kliknite kateri koli prostor ob meni za izhod.

Bogato in Strokovno Pomožna Orodja

Pomoč režiser in asistent kamere natančno osvetlitev in ostrina

Naš prilagodljiv OS je opremljen z obsežno zbirko področji, vse 1-touch stran in preprost za uporabo.Video OS vključuje orodja za ostrenje, oblikovanje & izpostavljenosti (valovnih oblik, RGB parade, vectorscope, RGB histograma, histogram, vgrajena avdio, poudarek pa celo, zoom, zebra, napačne barve, varno slik, itd.) skupaj s prilagodljivo 3D LUT izvajanje (uporaba vgrajene v DNEVNIK, da Rec.709 video ali prenesti .kocka datoteke) in možnosti za anamorfni de-stisnite spremljanje.

Prave Barve.Strokovno Color Calibration

Uporabite Rec.709 standardni barvi

FEELWORLD uporablja strokovno Rec.709 HD standardni barvi in uporablja barvne kalibracije tehnologija, s strokovno kalibracijo instrumenta v tovarni, lahko doseže monitor calibration učinkovito in dobili natančno barvno reprodukcijo, enostavno, ne izkrivljajo barve, ki kažejo realno sliko, ko ste snemanje video posnetkov.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Certificiranje CE
Zaslon 7"
Tip Vtiča EU plug, NAS plug, AU Plug, UK plug
Blagovna Znamka FEELWORLD
Številka Modela feelworld f7 pro

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
sdi vnos cctv monitor, palčni feelworld lut7, teclast x4 pro pokrov, sac 6 feelworld, 43 spremljanje 4k, ip kamero iz zraka, 4 palčni avto monitor, polje army watch, avto monitor linea, fotoaparat dslr kletko
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.