R30 Y goveda Y transformator 40W

R30 Y goveda Y transformator 40W

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€28.30 €29.78
Na zalogi
Skun258694
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

R30 Y goveda Y transformator 40W močvirski zavit, brez papirja parcele, bakra in učinkoviti anti-interference, papir, št anti-interference, bakra in papir cene se razlikujejo Uporabite za različne DAC, dual 15V-0-15V eno 9V eno 9V Teža: 0.75 KG 1794 4399 DAC namenske R30 Y goveda Y transformator 40W

Povratne informacije

Dragi prijatelj, če ste zadovoljni s točko, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije lahko nato popust USD1 - USD2 naslednjič bi, Hvala!

Vaše zadovoljstvo je naš opravljanje

Dostava

Vaše naročilo bo običajno prihajajo ven v roku 1-2 delovnih dni po plačilu izbrisani,, poslovni dni ne vključujejo vikendi in državni prazniki.Čas poštnine (delovnih dni) Air mail EUB EMS DHL ZDA NA 7-18 6-13 4-7 Avstralija, Singapur, Nova Zelandija 14-35 NA NA NA NA združeno KRALJESTVO, Nemčija, Francija, Švica, Švedska, itd. 15-38 NA 10-18 5-9 Rusija, Belorusija, Kazahstan, Brazilija, itd. 18-48 NA 14-24 NA

Smo ponavadi poslali našo blaga s ePacket v ZDA in dostava običajno traja približno 7-18 delovnih dni.

To ni brezplačna dostava, če želite predmet poslati prek EMS ali DHL, in bojim se, da boste morali plačati dodatne stroške, hvala.

Ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od Kurirska Podjetja, lokalne navade/dolžnosti in vremenske razmere.V primeru, da pride nekaj dni kasneje, upam, da boste razumeli.Hvala!Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Ti stroški so kupci odgovornost.

b) Prosimo, preverite pri svojem lokalnem carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Plačilo

Sprejemamo plačila preko samo, hvala!

Garancija in politika Vračanja

Če imate kakršno koli vprašanje s prejeti element, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred odhodom povratne informacije ali imajo spora, tako da bomo lahko, da ste zadovoljni rešitev v času.

Vrnitev je na voljo, iz katerega koli razloga, ampak to je treba storiti v 14 dneh po prejemu vašega naročila, in vrne element, ki mora biti v prvotnem stanju, kot smo poslali.Če ne za kakovost problem, bojim se, da boste morda morali za kritje dostave, hvala vam!

Specifikacije
Blagovna Znamka GZbotolave
Vrsta Doma Ojačevalnik
Stanje Nova
Največja Moč Na Kanal 40w
paket Da,

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
12v pretvornik iz rige din, gu 4 12v napajalnik, 12v 6w transformator 500ma, vzglavnik avstralski goveda pes, govedo pes tiskanja nogavice, 150va 12v napajalnik, buffalo letenje uho oznake goveda, transformator 12v 20a enchfe, australien goveda pes majica, transformator 12v 20w
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.