Avto črto oblačila Avto obešalnik Večnamensko Zložljivo Trunk Oblačila Železniškega Za Samostojno Vožnjo Turneji V Avto Avto Notranjost

Avto črto oblačila Avto obešalnik Večnamensko Zložljivo Trunk Oblačila Železniškega Za Samostojno Vožnjo Turneji V Avto Avto Notranjost

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€5.60 €11.44
Na zalogi
Skun24443
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

【Značilnosti Izdelka】

1. Z uporabo visoko kakovostne gume material, močno plastičnost, širok spekter uporabe, odpornost in trajnost.

2. Dve kljuke so prevlečeni s kovinskimi deli, ki so dobre strani občutek, močne moči in ne enostavno nič predmetov.

3. Dolžina 1.5 metra lahko fleksibilno prilagaja glede na dejanske potrebe, in različnih barv, lahko zadovoljili potrebe različnih strank.

Zgodba Blagovne Znamke

AUTOYOUTH blagovna znamka je bila ustanovljena leta 2004, z dolgoletnimi predelovalnih dejavnostih izkušnje, se osredotočajo na razvoj in proizvodnjo avtomobilskih sedežnih prevlek in pribor.

O Dostavi

Po plačilu , Nnt.si traja okoli 12-48hs, da potrdite sklada kanal varno.Ko je potrjena, parcel, ki bodo dobavljeni v 48hours.

Ladje, ki jih Nnt.si Standardna Dostava iz Kitajske.Paket prišel na vašo državo, sledenje podrobnosti je mogoče preveriti na lokalni pošti spletni strani.

Ladje, ki jih IML iz Rusije.Sledenje: https://www.17track.net/en.

Vrnitev & Vračilo

Ni razloga za vrnitev blaga v roku 15 dni.Le parcelo, brez osebnih napak uporabo ali poškodbe, ki ne vplivajo na drugi-prodaja parcel.Ladjar stroškov, je nosi jih kupec.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev,in številko naročila.

O Povratne Informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša businesss razvoj,smo sincerel vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije (Pet Zvezdic), za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Specifikacije
Postavka Vrsta Napenjanje Pasovi
Postavka Dolžina 1.5m
Izdelka funkcija Avto večnamensko obešalnik
Poreklo Celinska Kitajska
Primerna modeli Univerzalni avto črto oblačila
Vrsta Materiala ABS
Vrsta Izdelka Avtomobilske notranjosti
Element Teža 115g
Barve modra/črna/rdeča
Ime Izdelka Avto črto oblačila

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
črto oblačila pvc zložljive, nakup železniškega oblačila, 15m zložljive črto oblačila, undefined hlače, ksude zložljive črto oblačila, oropy železniškega izmenljive oblačila, enotni zložljive črto oblačila, obešalnik sandero, undefined uhani set, kovinsko zložljivo črto oblačila
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.