FEELWORLD P7S 7 " 3G-SDI na Kamero Področju DSLR Monitor 2200nit Ultra Svetla Aluminijasta Zasnova Poudarek Pomoč 4K HDMI

FEELWORLD P7S 7 " 3G-SDI na Kamero Področju DSLR Monitor 2200nit Ultra Svetla Aluminijasta Zasnova Poudarek Pomoč 4K HDMI

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€378.74 €445.57
Na zalogi
Skun239238
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

1× P7S monitor

1 x Mini HDMI

1 X Nastavek Nastavek

1× F970 Baterije Tablice

1× navodili za uporabo (Opomba: baterija NI vključena)

Visoko Svetlo 2200nit za Zunanjo Streljanje

FEELWORLD P7S ultra-high brightness zaslon uporablja "zlati velikost" 7-palčni plošči.V P7S monitor ne samo, da je resolucija in gostoto slikovnih pik, da bi vsak strel pogled neverjetno, visoko, svetlo 2200nit zaslon na skoraj 5-krat svetlost konvencionalna področju spremlja omogoča fotografiranje na prostem, brez razmišljanja izpiranjem vaše slike.To je odlična izbira za gimbals, Steadicam in direktorja spremlja, dali ostre slike, brez razsutem stanju in gledanja omejitve ne kapuco.

Aluminij Kovinski Okvir

Lahka, trpežna konstrukcija

Okvir FEELWOELD P7S je narejen iz letala razreda aluminija, ki pomeni, da boste dobili neverjetno trmast kovinski, da komaj dodaja nobene teže za vaš fotoaparat.To je tudi dovolj udobno, in še vedno dovolj svetlobe, zaradi česar je kot nalašč za utrjevanje vgradnjo točk.

3G-SDI Široko Fotoaparat Združljivost

Povezati profesionalni fotoaparati, videokamere in DSLR je

Kompaktna zasnova P7S vključuje 4K HDMI in 3G-SDI, tako da boste lahko jih povežete s skoraj vsako DSLR, prosumer ali profesionalni fotoaparat!HDMI povezava, ki je združljiva do 4Kp30 in SDI povezava je združljivost do 3G, podporo za skoraj vse signala.Prav tako lahko spremljate, avdio prek 3,5 mm stereo priključek za slušalke ali, zgrajena v zvočnik.

Prave Barve · Strokovno Color Calibration

Uporabite Rec.709 standardni barvi

FEELWORLD uporablja strokovno Rec.709 HD standardni barvi in uporablja barvne kalibracije tehnologija, s strokovno kalibracijo instrumenta v tovarni, lahko doseže monitor calibration učinkovito in dobili natančno barvno reprodukcijo, enostavno, ne izkrivljajo barve, ki kažejo realno sliko, ko ste snemanje video posnetkov.

Natančno Barvno Reprodukcijo

FEELWORLD zaslon podpirajo ITU standardi in HD video Snemanje.709 standardne barve dosledno prostor, napredno obdelavo slik tehnologije, tako da bo slika jasna, barve, je zelo naravno, da se zagotovi natančno barvno reprodukcijo, za reprodukcijo fizične narave streljanje, ki uporabnikom omogočajo, da natančno oceni kakovost različnih vhodni video signal.

Preproste, Praktične Design

Zato ne preseneča, na P7S je preprosto, praktično zasnovo, zaradi česar je idealna izbira za filme, cinematographers, fotografom in snemalcem raje zaradi svoje velikosti in teže za področje proizvodnje.To je enostavno dodati strokovno spremljanje koli SDI ali HDMI fotoaparat z FEELWORLD P7S!In tudi to je enostavno povezati, enostavno pritrditev, z slim in preproste zasnove.

Intuitivne Kontrole in Meniji

Meni je nadzor, ki je intuitiven in enostaven za uporabo.Na vrhu zaslona, boste dobili polno gumb postavitev.Tri različne funkcijo gumbov, ki so programirljivi za različne funkcije, ki jih najpogosteje uporabljate.Morda bi lahko nastavite eno tipke za bližnjice za sliko flip funkcijo, tako da je zaslon lahko z metom nad hitro, ko streljanje z glavo navzdol.

Če meni ni prikazan, pritisnite gumb, da prilagodite glasnost, pritisnite > gumb za osvetlitev bližnjico, pritisnite gumb, da prilagodite svetlost osvetlitve ozadja.

Zaslon se bo samodejno shrani parametre, ki ste jih predhodno nastaviti, in ohraniti prvotne nastavitve, ko ga vklopite, naslednjič.Ni treba, da je treba ponastaviti, kar je priročno in enostavno.

Profesionalno Orodje Za Spremljanje

V P7S je ekstenzivna orodja za spremljanje, vključno s histogram, focus assist, vgrajena avdio, napačne barve, zebra izpostavljenosti, razmerje marker, anamorfni način, zoom itd.To vam lahko pomaga ustvariti čudovite posnetke.

Celo Focus Assist

Po doseženem vrhuncu Filter se uporablja za pomoč kamerman pri pridobivanju ostra možno sliko.Ko je ta možnost vključena, notranji procesor bo prikazal barve vrhunec na zaslon, kjer ostri robovi, ki se prikažejo.Lahko preklopite putline barv med rdečo, zeleno, modro glede na različne tona, motiva.

Napačne Barve

Lažno Barvni filter se uporablja za pomoč pri določanju izpostavljenosti kamero.Kot fotoaparat Iris je prilagojena, elementi, slike, bo spremenila barvo, ki temelji na svetlost ali svetlost vrednosti.To omogoča ustrezno osvetlitev, da bo mogoče doseči brez uporabe draga, zapletena zunanje preskusne opreme.

Izpostavljenosti (zebre)

Izpostavljenost se uporablja kot pomoč pri izpostavljenosti prilagoditev načina Zebra Vzorec.To velja za pretirano in prikaže se gibljejo opozorilo linij na več izpostavljenih področjih. 1-100IRE nastavljiv.

3G-SDI in 4K HDMI Zanke-out

V P7S je 3G-SDI, 4K HDMI in zanke-out, ki omogoča, da ne le prikaz žive signali, temveč tudi pošiljanje them out do drugih zaslonov hkrati.To je sposobnost, da prikaz žive slike na več zaslonov hkrati, medtem ko še vedno ohranja izvirno kakovost videa.

Povezovanje z Brezžičnim Oddajnikom

Prenos filmska ekipa režiser spremljanje hkrati.Brez kabla bolj prilagodljiv za prehod med prizori truda za zunanje streljanje.

Povezati Direktor Monitor

Prikaz žive slike na več zaslonov hkrati.

DC Izhod

Uporabite P7S na oblast vaš DSLR ali mirrorless fotoaparat

Specifikacije
Vhod 3G-SDI, HDMI
SDI Podporo Format 480i, 576i, 720P, 1080i, 1080P
osvetlitev ozadja LED
Pixel Pitch 0.07875 (H) x 0.07875 (W) (mm)
Svetlost 2200cd/m2
Podpora Jezika Japonski, Francoski, Nemški, Italijanski, Španski, Angleščina, Poenostavljena Kitajščina, Tradicionalni Kitajski Stil
Zaslon 7"
Kontrast 1200
Delovna temperatura -20℃-55℃
AVDIO Stereo Slušalke, zvočnik
Izhod 3G-SDI, HDMI, DC
Blagovna Znamka FEELWORLD
Poreklo Celinska Kitajska
Poraba energije 18W
FEELWORLD Model P7S
Vhod HDMI, Izhod za Podporo Format 480i, 576i, 480P, 576p, 1080i, 720P, 1080P, 4K UHD 3840x2160p
Certificiranje ce, FCC, ROHS
Velikosti Enot 180Lx120Hx22D (mm)
Kontrastno Razmerje 1200
Namestite Način 1/4-20 Navoj Za Stojalo
Gradbeništvo Brušenega Aluminija Okvir
Številka Modela P7S
Ločljivost 1920x1200 slikovnih pik
Teža 475g/500g (Z F970 Baterije Tablice)
Zorni Kot 80°/80°(L/R) 80°/80°(U/D)
Vhodna napetost DC7-24V
Temperatura skladiščenja -30°C-65°C
Tip Vtiča EU plug
Baterije Tablice F970 (Standardni), D28S/D54, LP-E6, U60 (Neobvezno)

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.