100%Nov 1 leto garancije 10KHz~1.5 MHz NanoVNA-H

100%Nov 1 leto garancije 10KHz~1.5 MHz NanoVNA-H

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€46.96 €58.70
Na zalogi
Skun237995
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Profil Podjetja:

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013, ki se nahaja v Shenzhen, Kitajska

Osredotočeni smo na znanih industrijskih proizvodov, Mitsubishi, Vse-enBradley, Siemens, Om-ron, doc. dr-ace, De-lta, Yas-kawa, Panasonic, Schneider,kot so PLC, zaslon na dotik, inverter, servo motorja, kodirnik in drugih proizvodov,

Smo bolj osredotočeni na pred-prodajnih in po-prodajnih storitev.Da bi bilo lažje za stranke za reševanje problemov, naše podjetje je strokovno tehnični inženir oddelka za reševanje vrsto po-prodajne težave za stranke in ustvariti večje prednosti za stranke.To je naše prepričanje,

Naši izdelki in partnerji prihajajo iz vseh koncev sveta, vključno z Jugovzhodna Azija, Evropa, Severna amerika, Južna Amerika, Bližnji Vzhod in Afrika, itd., in so osvojili 5-star pohvale strank.

Z prilagodljivi načini plačila in različnih uradnih express sodelovanje, zmanjšanje stranka stroške, ki pomaga ustvariti več koristi za vsako naše stranke, naši izdelki se dobro prodajajo po vsem svetu in so dobro sprejeli naše stranke.

Smo iskreno dobrodošli, prijatelji iz vsega sveta, da obiščete naše podjetje, ali prijatelji, ki so začasno nezmožen za obisk naše podjetje zaradi epidemije.Mi lahko komunicirajo z vami preko video povezave, in uvesti različne oddelke in izdelki iz naše podjetje vam preko video.Zgraditi zaupanje, na podlagi dolgoročnega sodelovanja z vami, hvala vam za vašo podporo!

1.Q: Kako o garanciji ?

A: zagotoviti 12 mesecev garancije za vse blago od nas , in lahko vračila blaga s katerimkoli problemom kakovosti v 15 dneh.

2.Q: Drugi dobavitelj imajo boljše pice, kot je tvoje.

A: "ustvariti več koristi jelka stranke,"je naše prepričanje, če imate boljšo ceno , vas prosimo, da vedo , bomo poskušali kar najbolje izpolniti svoje cene in vas podpiramo.

3.Q: Nismo sodelovanje pred , kako smo lahko prepričani ste ?

A: Za naša prva naloga je , plačate lahko po tem, ko smo pripravili blaga.

4.Q: Kaj pa pošiljke ?

O: Imamo DHL špediter s konkurenčno ceno , seveda , cutsomers lahko uporabite tudi svoje špediterji.

Specifikacije
Frekvenca 433 MHz
paket Da,
Certificiranje NOBEN
Kanal 1
Uporaba Univerzalni
Brezžična Komunikacija Žice Nadzor
Podpora APP No
Številka Modela NanoVNA-H
Poreklo DE(Izvora)

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.