Gume, Lateksa Catsuit Ženske brez Rokavov En Kos Plus Velikosti Gume Bodysuit Odraslih prisilni jopič Custom-made Storitev LC006

Gume, Lateksa Catsuit Ženske brez Rokavov En Kos Plus Velikosti Gume Bodysuit Odraslih prisilni jopič Custom-made Storitev LC006

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€121.08
Na zalogi
Skun22945
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Vsebuje: 1 jumpsuit

Funkcije .

-0.4 mm debeline .Če želite, druge debeline, prosimo, obrnite na nas .Cene se bodo razlikovale. (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm in 1 mm so na voljo tudi)

- Barva : prosimo, da preverite naše barve tablice, in nam povejte, barvo želite,

-Vseh velikosti, ki so na voljo.Prilagajanje je zelo dobrodošlo.

-MOQ je 1pc za vsak predmet, časom, je v 20days.

Model Prikazuje:

Velikost Grafikona

Metoda Merjenja

Barvne Tablice :

Barve izdelkov se lahko nekoliko razlikujejo od slike prikazane zaradi svetlobne razmere, kota fotografiranja, različni spremljanje in itd.

Opozorilo

o svetlečim

Iz materiala, ki ne sijoče sama .Sijaj, priporočamo, da uporabljate na osnovi silikona poljski ali lateksa posebna olja, kot so "Eros Bodyglide" ali "Eros Kult Jutranje Pomoč"

o vonj

Zato, ker lateks oblačila je lepljene z lepilom,vonj je iz materialov in lepil.Se lahko zmanjša po čiščenju.

o čisto

Imamo uporablja smukec na površini lateks oblačila,ki se uporablja za zaščito lateks oblačila,tako da boste morali očistiti pred obrabo.

abote obrabe

Na splošno lateks oblačila so namenjeni za tesen vgradnjo.Zato jih je mogoče težko, da dajo na brez pomoči za mazivo.Uporabljajte silikona, ki temelji mazivo, kot so "Eros Bodyglide" ali "Eros Kult Jutranje Pomoč".Nanesite tanek premaz na notranji strani oblačila in kožo, če je to potrebno.

Specifikacije
Posebno Uporabo Kostumi
Nespodobno Sliko No
Material Lateks
Blagovna Znamka Zlatameer
Spolnost No
Spol ŽENSKE

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
catsuit iz lateksa gumini, napihljivi latex pokrov, visoki usnjeni catsuit, c catsuit, rdeča catsuite, pan iz lateksa, sexy erotično catsuit, šivanje čipke kos bodysuit, george strait jacket, lateks ropstva gej
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.