Visoko kakovost vakuumske marinating pralni, soljenje pralni, hamburger restavracija vlaganje kavo, se lahko omeji

Visoko kakovost vakuumske marinating pralni, soljenje pralni, hamburger restavracija vlaganje kavo, se lahko omeji

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€1 053.80
Na zalogi
Skun221670
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Ime Izdelka: Računalnik Vakuumske Vlaganje Stroj

Napetost: 220V.50HZ Moč: 200w Marinirane sod velikost: 475*470*440mm Model izdelka: PF-D800A Velikost izdelka: 845*545*830mm Marinirane sod zmogljivost: 80L Marinirane bazena velikost: 435*550*170 mm Neto teža: 39kg

Dostavo :

1, Če izberete ""po morju CFR ceno,"", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in dostavo do vaše najbližje pristanišče!Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga. 2, Če se odločite za pošiljko,"", ki Jih Express ceno,"", bomo poslali stroj za ekspres, Na primer Z Fedex / TNT / UPS / DHL vrat do vrat. 3, Če izberete ""Rusija DDP ceno,"", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z Vlakom + Tovornjak in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Po prihodu, vam ni treba ne da plačati več!našo ponudbo, ki je že vključen v davčnih in carinskih pristojbin!Ta metoda glavnih primerna za stranke prihajajo iz Rusije. 4 izberite pralni ceno pol, kontaktirali vas bomo komunicirati z vami v podrobnosti.(NA)

Dostava:

1) ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.in ne odgovarja za po meri potrditev stvar na katero koli državo. 2) Prosimo, da nas kontaktirate, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete, ne pusti negativne povratne informacije ali nevtralne povratne informacije brez komunikacije.Mi lahko odpravite vse težave, ki vas obdajajo. 3) Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur, če ste zainteresirani za naše pralni, prosimo, obrnite neposredno na nas, da smo lahko vam najboljšo kavo v razumni ceni. 4) Kupci morajo pregledati paket / blaga skrbno pred podpisom prejema blaga.Če obstaja kakršno koli škodo, prosim, ne ga podpisati in se obrnite na lokalni TNT / DHL / Fedex, ALI kontaktiraj nas v 24 ur."

Specifikacije
Moč (W) 500W
Pribor Hrana Potiskalo
Marinirane sod velikost 475*470*440mm
Napetost (V) 220V
Številka Modela PF-D800A
Moč 200W
Neto teža 39KG
Funkcija Mešanje
Material Nerjaveče Jeklo
Blagovna Znamka JAGDE
Sposobnost Dela Sklede (Pokal) 80L
Velikost Izdelka 845*545*830mm
Certificiranje ce
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
vakuumski mešalniku marinator
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.