Prenosna Klimatska Naprava, Brezžični Osebnih Zračnega Hladilnika Izhlapevanja S 3 Hitrostmi 7 Barve, Zraka Hladilnik Za Prostor Pisarna

Prenosna Klimatska Naprava, Brezžični Osebnih Zračnega Hladilnika Izhlapevanja S 3 Hitrostmi 7 Barve, Zraka Hladilnik Za Prostor Pisarna

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€30.94 €38.67
Na zalogi
Skun206596
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Prenosna Klimatska Naprava, Brezžični Osebnih Zračnega Hladilnika Izhlapevanja S 3 Hitrostmi 7 Barve, Zraka Hladilnik Za Prostor Pisarna

[FAN & HLAJENJE 3-V-1]- Če živite v suho podnebje in želijo stroškovno učinkovito hlajenje rešitev, naša prenosna klimatska naprava, mora biti vredno razmisliti.Obstajajo 3 načini za vas: veter / vlaženja z dodajanjem vode / hitrejše hlajenje z ledom.

[AKUMULATORSKI klimatska NAPRAVA VENTILATOR]- Compact & prenosni velikost, enostavna za premikanje Res brezžično in prenosna oblika, majhna velikost, ki ne zavzamejo veliko prostora in lahko opravlja kjerkoli. (Za ponovno polnjenje Mobilnih naprav za oskrbo z električno energijo)

[7 BARVNI KROG LUČI MOŽNOST]- 7 Različnih Barv z Barvo-Cikel Možnost!Lahko nastavite nastavitev za samodejno Barvo Kolesarjenje, ali je mogoče popraviti barvo, ki vam je všeč.luči lahko izklopite samo, ko je ne potrebujete, lahko samo vklopite lučka ugasne, vendar še vedno uživajo svež veter.

[VELIK REZERVOAR za VODO]-Tri hitrosti vetra (visoko, srednje, nizko) se lahko prilagodi.Preprosto s pritiskom na stikalo, da uživajo v zraku-kul.Poln rezervoar vode, ki lahko nenehno vztrajati brizganje za 4 do 8 ur (odvisno od hitrosti ventilatorja ).Lahko dodamo vodo ali majhna led kvadrat v rezervoar za vodo.

[ODLIČNO DARILO]- lahek, kompakten in prenosen izhlapevanja zračnega hladilnika je bolj primerno za osebne hlajenje in kot nalašč za sobe, spalnice, pisarne, sobe, pisarne, avtomobilov, zunanji in potovanja.To je odlično darilo za vas, vašo družino in prijatelje, v poletnih mesecih.

Creat osebnih hlajenje cone.Ohladi temperaturo osebni prostor za do 12 stopinj.Močan veter pa tiho delovanje.Nizka poraba energije in se uporablja okolju prijazno hladilno tech, freon-brezplačno.Samo dodajte vodo, vključite ga, in ga vklopite. 7 Barv LED luči, kot nalašč za noč spal.Lučka LED lahko izklopite s pritiskom na telo LED funkcijski gumb.

Napajanje: 5, 2A

Nazivna Moč: 11W

Rezervoar za vodo Zmogljivost: 200 ml

Upravljanje: Mehansko

Vetrovi Hitrosti: 3 načini (I/ II/ III)

Hrup: V manj kot 58dB (A)

Hlajenje Temperaturno Območje: 3-10℃ (Prosimo, upoštevajte, da je dejanska temperatura je odvisna od ambient vlažnost temperatura.)

Opomba: Naši proizvodi ne vsebujejo škodljivih kemikalij.Naši izdelki ne oddajajo snovi, ki vplivajo na zrak, so samo izhlapevanje vode ali ledu, ki jih dodate.Prosimo, obdržati ravnotežje, da bi se izognili vodo pušča.Če imate težave preklop orodja, je priporočljivo, da uporabite adapter za povezavo.

Barva: bela

Material: ABS

Vsebina Paketa:

1 * Zračnega hladilnika ventilatorja

1 * USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Moč (W) 5w
Časovna Funkcija Ni Čas
Daljinsko Upravljanje Funkcija No
Blagovna Znamka Cikuso
Napetost (V) 5V
Certificiranje NOBEN

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Klimatska Naprava, zračni hladilnik za sobi, aircoolers za prostor, akumulatorski fan, prenosni osebni zračni hladilnik
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.