Strokovno Usnje Rezilo Profil Usnjeni Trak Orodje Za Rezanje Risanje Leathercraft 2 Rezila Diy Z Merilnik Strani Rezalnik Biti N8f8

Strokovno Usnje Rezilo Profil Usnjeni Trak Orodje Za Rezanje Risanje Leathercraft 2 Rezila Diy Z Merilnik Strani Rezalnik Biti N8f8

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€7.96 €13.73
Na zalogi
Skun205449
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Specifikacija

Ime: usnje rezalno orodje

Barva: Kot prikazano

Material: aluminij zlitine in nerjavečega jekla

Ročaj velikost: 9*6*1.5 cm / 3.54 * 2.36 * 0.6 palčni

Bar velikost: 13*2*1 cm / 5.1 * 0.8 * 0.4 palčni

Rezilo velikost: 3.5*1,5 cm / 1.4 * 0,6 palca

Opis

VISOKO kakovostni MATERIALI: usnje pasu rezalnik funkcije iz nerjavečega jekla vladar in ergonomsko oblikovana aluminija ročaj je za večjo vzdržljivost, odpornost proti obrabi in udobje uporabe.

DIY usnje ljubitelje: rezanje prave velikosti, je pomemben korak za DIY usnje plovil navdušence, ki vpliva na kasnejše procese in končne obrti delo.Dober pasu rezalnik je lahko včasih spremeni vse!

NATANČNO 4-4/4 INCH OBSEGA: nerjaveče jeklo merilni trak s 4-palčni merilu, jasno kaže na širino, kot ste cut, pomaga zmanjšati velikost, ki jih potrebujete.

Skupaj z dodatki: prihaja z 2 zamenljiva ostra rezila prihranite trud in čas.Opomba: Lahko samo rezani usnje, ne drugih materialov, kot so papir, ki je preveč mehko zmanjšati.

Enostaven za montažo in uporabo: Samo preprostim korakom, da nastavite usnje rezalnik, ni potrebna orodja, enostaven za uporabo.Pogosto uporablja za usnje obrti umetnine, usnje znamk, zobčanje, itd.

Seznam izdelkov.

1*Usnje rezalno orodje set

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Dobrodošli na obisk.Upam, da boste imeli lep dan!

Specifikacije
Material Aluminij zlitine iz nerjavečega jekla
Vrsta Debelo NO
Poreklo Celinska Kitajska
Nastavite Vrsto NO

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.