150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Vrtina Diesel Vode Ter Vrtalna Ploščad Opreme Za Prodajo V Čilu

150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Vrtina Diesel Vode Ter Vrtalna Ploščad Opreme Za Prodajo V Čilu

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€6 843.97
Na zalogi
Skun204073
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Prosimo, Upoštevajte,

Ker ladjar stroškov, dvig hitro v zadnjem času, vse naše izdelke, na spletni strani NI brezplačna dostava cena.Končna cena s pošiljko veljajo dejanske stroške, prosimo, potrdite z nami, preden odloči.

150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Vrtina Diesel Vode Ter Vrtalna Ploščad Opreme Za Prodajo V Čilu

150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Uvod

1. Opremljeno s hidravlično avtomatsko krmljenje mehanizem za izboljšanje vrtanje učinkovitosti in zmanjšanje ročnega dela delavcev.

2. Žogo vpenjalni mehanizem, ki se uporablja namesto chuck, ki se lahko zavedajo povratne vzvod brez ustavljanja, ki je enostaven za uporabo, varen in zanesljiv.

3. Opremljen z merilnikom tlaka na dnu luknjo, ki kažejo na tlak, ki je priročen za razumevanje razmer v luknjo.

4. Ročaj je centraliziran in enostaven za uporabo.

5. Struktura je kompakten, vrtalne ploščadi, vodna črpalka in dizelski motor so vse nameščene na znanja, ki sedi na majhnem območju letališča.

6. Lahka, močna decomposability, enostavno preseliti, primerna za delo v poljanah ali v gorah.

Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Tehnični Parametri

Model:AS-BZ150

Globina vrtanja:150 m

Vrtanje luknje premer:75-220mm

Vrtalne palice premera:42mm/50mm

Dimenzija:1750*780*1273mm

Teža:800kg

Vrtina Diesel Vode Ter Vrtalna Ploščad Oprema Podrobnosti

Dizelski Vode Ter Vrtalna Ploščad Opreme Za Prodajo V Čilu Pakiranje&Dostava

150 m Globine Hidravlični Vrtina Diesel Vode Ter Vrtalna Ploščad Opreme Povratne informacije Strank

Vrtina Dizel 150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Pralni Profil Podjetja

Naše podjetje je hčerinsko podjetje v Državni lasti skupine, ki pripada povezan državnih podjetij.Ustanovljena je bila leta 1986 z ISO9001-2008 mednarodni certifikat kakovosti.

Z vodilnimi na ravni tehnologije, vse naše proizvode v skladu z mednarodnim standardom kakovosti s CE, GMP, HACCP in ISO9001 certifikate in so cenjeni po vsem svetu.

Kontaktne Informacije

Kontakt:Serena

Email:[email protected]

Mobilni telefon:008617719878442

Whatsapp/Wechat:0086-17719878442

Če ste zainteresirani za izdelke, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Poprodajne navodila

1: Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte nas na spletu

2: slike izdelkov so sprejeti strokovno.Zaradi dejavnikov, kot so razsvetljava in streljanje kotov, lahko nekatera odstopanja od dejanskega izdelka, prosimo za razumevanje

3: Ta izdelek je bil strogo testiranje in preverjanje kakovosti, preden ga je poslala, ne-človeških problemov, zamenjavo, če je problem, tovorni je na lastne stroške

4: Prosimo, preverite, ali je embalaža nepoškodovana pred prejemom blaga, če je kakovost težav, se prosimo obrnite na službo za

5:Neobvezno Bluetooth glasbe, spredaj modra sub, spredaj vrečko, zadaj vrečko, mobilne APLIKACIJE elektronske anti-theft zaklepanje, kolutna zavora proti kraji zaklepanje, duh strani rearview mirror ali retro krog rearview mirror, je lahko opremljen s hitrost in število prevoženih kilometrov kazalnika, ločeno Vprašati službo za neobvezno ceno na enoto

Opomba:

1, Če izberete "Dostava po morju", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče!Če želite, bomo organizirali dostave za vas ,prosim, pustite vaše najbližje ime vrat za nas,potem bomo preveri, ali je za vas.

- Če je ladijski promet po morju, naša ponudba temelji na CFR trgovinskih pogojev!To pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2, Če se odločite "DDP, da Rusija", pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z Vlakom + Tovornjak in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!

- Če je pošiljka z Vlakom + Tovornjak , ko se je vrnila, vam ni treba ne da plačati več!našo ponudbo, ki je že vključen v davčnih in carinskih pristojbin!

- Ta metoda je primerna predvsem za stranke prihajajo iz Rusije, Kazahstana, Kašmir, Mongolija, uzbekistan,in drugih celinskih državah.

V "EXW cena" pomeni, da ne vključuje ladijskega stroškov.pomagali vam bomo urediti proizvodnje, medtem, bomo v stik z vami in priporočam vas najbolj primeren za pošiljko način glede na vaše stanje!

3, električni tovornjak je z baterijo.Prikolica ali voziček je neelektrične,je treba voziti drug avto.O pralni velikosti, prosimo vas vljudno opozoriti, je morda nekaj velikost odstopanja zaradi ročno merjenje, prosimo, bodite previdni, če vas skrbi glede tega.

4, Ker smo mehansko izdelka, različnih državah so različne napetosti in vžigalne svečke, tako da ne podpiramo 14 dni vrnete, prosimo, pozorno preberite pred začetkom dajanja naročil, sicer ne bomo nosile odgovornost.

5, prevozni dokumenti, ki mi lahko dobavi je tovorni list / dihalne poti menice, Komercialni Račun, Pakiranje seznam in potrdil o izvoru, če potrebujete kakršne koli druge dokumente, prosimo, obrnite na naš prodajalec.

Specifikacije
Funkcija 8 voda dobro vrtalne ploščadi za prodajo
Barve Rumeno
Certificiranje CE
Funkcija 1 dobro vrtanje vode vrtalni stroj
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija 5 voda dobro vrtalna ploščad
Številka Modela KN-BZ150
Teža About 800kg
WhatsApp/Wechat 008617719878442
Pribor Zaklepanje Pokrov
Funkcija 3 vrtanje vodnjakov in ploščad stroj
Ključne besede Dizelski Globoko Vodo Ter Stroji Za Vrtanje
Ključne besede 2 Globoko Vodo Ter Vrtalni Stroj
Vrsta Diesel
Material Nerjaveče Jeklo
E-pošta [email protected]
Napetost (V) 0
Funkcije 7 voda dobro vrtalna ploščad stroj
Garancija 1 Leto
Funkcija 4 voda dobro vrtalni stroj za prodajo
Moč (W) 0W
IME 150 m Globine Hidravlični Gosenicah Vode Ter Vrtalna Ploščad Stroj
Funkcija 2 voda dobro vrtalna ploščad stroj
Ključna beseda 1 Pdc Vrtanje Palico Majhne Cevke Vodo Nosila Tudi Vrtalni Stroj
Moč 18HP
Dimenzija 1750*780*1273mm
Funkcija Mešanje, voda dobro vrtalni stroj
Funkcija 6 vrtalne naprave za vodo ter
Blagovna Znamka GIFCO
paket Leseno Ohišje

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
globina hidravlični gosenicah vode ter vrtalna ploščad, Bosch, Mikserji, geofiziko, voda dobro vrtalna ploščad pralni mala
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.