Kavč Stol Dekor Blazino, Ročno Tkane Ostali Trdni Avtomobilski Sedež Varnostno Blazino, Ročno Pletene Urad Puhasto Vrgel Blazino Igrače Lutka Prisoten

Kavč Stol Dekor Blazino, Ročno Tkane Ostali Trdni Avtomobilski Sedež Varnostno Blazino, Ročno Pletene Urad Puhasto Vrgel Blazino Igrače Lutka Prisoten

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€37.97 €58.42
Na zalogi
Skun203791
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Podrobnosti Izdelka

Ime: Mehko bombažno Vozel Pletene Blazine blazino z jedro

Material: Bombaž + Poliester

Oblika: Kvadrat

Velikost: 30x30cm/35x35cm/40x40cm/45x45cm/50x50cm

Barva:nekaj so cilindrične, samo pokazati barve

Značilnosti

Pletena oblačila iz vsestransko tkanine, okrasili vsak kotiček vašega doma.

Notranje jedro je napolnjena z visoko odporno vlaknin, ni značilen vonj, debela in mehka, dobro bulkiness, visoko težo, in vam prinaša udobno izkušnje življenja.

Brezšivne cevi modela in modne srce obliko, da je umetniško delo, tudi če vzglavnik je.

Paket Vključuje

1*PC Mehko bombažno Vozel Blazine

O Pošiljki

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo 4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 5. Če še niste prejeli pošiljko v predvidenem roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije , to je nepošteno za prodajalca .radi bi, da pomaga rešiti težave .

Vrnitev & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je nosi jih kupec. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO PLAČILO po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Nnt.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4.Prosimo, ne puščajte negativne povratne informacije brez komuniciranja , v nasprotnem primeru , ne bomo vam pokaže, vračilo ali vrniti .

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Specifikacije
Polnjenje Bombaž
Vzorec Barva
Tehnika Umetnih, sintetičnih vlaken,
Vrsta Cusion
Kategorija izdelka Blazine Odeja/Vzglavnik Pokrov
Funkcija Masaža, Pomnilnik, Anti-Decubitus
Unpick in Pranje Ne Odstranljive in Pralne
Poreklo Celinska Kitajska
Nastavite Vrsto Da,
Vzorec Tipa Trdna
Uporaba Sedež
Starostna Skupina Odrasli
Prostor Dnevna Soba, Spalnica, Študija, Na prostem, Jedilnica, otroška soba
Kategorija Blazine/Vzglavnik
Polnila PP Bombaž
Oblika Pravokotnik
Velikost 50*50 CM, 40*40 CM, 45*45 cm, 30*30cm, 35X35cm
Barve modra, sivka, Rumeno, bordeaux, kri zob rdeča
Material bombaž, Pliš
Slog Evropski klasični

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.