Božič Koledarjev Advent, Božič Počutil Diy Prazne Adventni Koledar Calendario Avvento Božično Darilo Market Božič Navidad Adventni

Božič Koledarjev Advent, Božič Počutil Diy Prazne Adventni Koledar Calendario Avvento Božično Darilo Market Božič Navidad Adventni

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€3.72 €5.03
Na zalogi
Skun202142
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

1.24 pocket design, rdeče in belo vzorec Božič odštevanje koledar.Rdeča Božiček z belo brado, klobuk, rdeč nos in oštevilčeni z belo številke.Tam so lepe jelenov, snežaka in Božično drevo vzorcev na mala vrata, ki prinaša vesel razpoloženje v družini.

"1.24 pocket design, rdeče in belo potiskane Božič odštevanje koledar.Rdeča Božiček z belo brado, klobuk, rdeč nos, označenih z belo številke.Tam so lepe jelenov, snežaka in Božično drevo vzorcev na mala vrata , Prinesel vesel razpoloženje v družini.

2. Lahko uporabite oblačila obešalnik za obešanje koledarja na steno ali vrata, okna.Koledar je prilagodljiv in priročen.

3. Lahko izpolnite Adventni koledar, ki ga sami odločijo, koliko bonboni in darila, da bo na Božični koledar, ali ga lahko uporabljate z več otroki.To je velik okras za Božič.

4. Velikost: Božični Adventni Koledar Velikost: 45 x 115 cm, Žepne Velikost: 7 x 8 cm

5. Božično darilo adventni koledar: Adventni koledar se lahko uporablja kot darilo za otroke, starše in prijatelje.Opomba: koledar je narejen iz klobučevine.Za lažje vzdrževanje izdelka, je priporočljivo, da očistite koledar z roko.

Specifikacija: Velikost: 115*45 cm

Material: Felt

Seznam izdelkov: 1*Božično drevo za obešanje vrečko

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela Božični Koledar
Tema Vzorec snežak
Material Krpo

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
calendario mizi koledar, dell adventni, juta adventni koledar, adventni koledar svetle lesene, adventni koledar preprosto hiša, gospod božič je adventni koledar, adventni koledar diy ljudi, adventni koledar jelka, brezplačno lego adventni koledar, adventni koledarji dlugopisami
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.