Anti-Razlitja Držalo, Pijača Železnica z Anti-Slip Mat Ustreza Pijačo za Domačo Pisarno na Prostem

Anti-Razlitja Držalo, Pijača Železnica z Anti-Slip Mat Ustreza Pijačo za Domačo Pisarno na Prostem

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€4.70 €9.39
Na zalogi
Skun201165
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Kot NALAŠČ PIJAČE PARNER: popoln anti-razlite pijače imetnik lahko določi vse vaše najljubše pijače (vroča in hladna) na kateri koli tabela površino.Začnite uživati svojo pijačo!

IMEJTE PIJAČO VARNOST: Redni coasters zapustijo vašo pijačo dovzetni za prevrne, in CUBETECH coasters, lahko učinkovito preprečite pijače iz prepolno.Lahko se uporablja na mize, ob postelji, kava in kuhinjo tabele, v čolne, avtomobile in prikolice, vrtno pohištvo.

USTREZA VSEM PIJAČ: velika eno lahko imajo skodelice in kozarci do 3.54 cm/90 mm širok, s tremi režami za pokal ročaji.Majhen en lahko imajo steklenice in kozarci do 2.87 palcev/73 mm široka.Uporabite ga lahko postavite svojo kavo, sok, vino, pivo, cola.

KAKO DELUJE: večkratno uporabo Anti-Slip Mat zagotavlja, da imetnik lahko podjetje na katerokoli ravno površino, kot so steklo, plastika, kovine, les, kamen., ne bo premaknil, pri čemer ni ostankov.To je lahko ponovno postavljen znova in znova, ne da bi izgubili vse lepljenje moč!Če so umazane, jih je mogoče oprati v vodi, in nato še naprej uporabljati po sušenju.

EDINSTVEN DESIGN: Preproste zasnove, z odlično praktičnost dobrote in odlično deluje v vsakem dekor in je super idealen za uporabo doma, apartmaji, dorms, uradov, in avtodomi.Zdravljenje vaše ljubljene, da premišljen darilo in jim pomagajte, da uživajo svoje najljubše pijače v udobju svojega kavča.

Specifikacije
Slog Sodoben Slog
Poreklo Celinska Kitajska
Funkcija Okolju Prijazno
Tabela Okraski In Pribor Tip Preproge & Blazine
Material Plastični

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Silikonski Placemats
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.