Auto Držalo Pladenj Avto Držalo Z Živili Imetnik Večnamensko Nastavljiv Pijače, Kava Avto Univerzalno Vode Cupholder

Auto Držalo Pladenj Avto Držalo Z Živili Imetnik Večnamensko Nastavljiv Pijače, Kava Avto Univerzalno Vode Cupholder

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€9.97 €15.83
Na zalogi
Skun189804
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Opis:

Skodelico imetnika expander za avto je narejen iz kakovostne ABS, težka in ni enostavno deformirana.Dno avtomobila cup glava je narejena iz silikona material, ki ne bo nič notranje opreme.

Z vrtenjem podporo gred, se lahko zavrti za 360°.Širina je mogoče prilagoditi za izpolnjevanje več predmet hrambe zahteve.

Na dnu in na vrhu avtomobila držalo expander lahko zlahka obrnil z gumbom lock.Pravkar ste vstavite in zavrtite znanja v smeri urinega kazalca, dokler se ne prilega popolnoma.

Universal design omogoča našim držalo expander za avto, da se prilega večini avto pokala, in skodelico imetnika base lahko razširite, ki zagotavljajo, da bazo lahko varno pritrditi na avto skodelico imetnika brez prihajajo off.

Značilnosti:

Izdelek barva: črna

Izdelek material: ABS

Veljavni modeli: večina modelov

Vrtljivost: 360° vrtljivost

Detelja teleskopsko obseg: 7.5-14 CM

Notranji premer kroga pokala nosilec: 7,0 CM

Barvo polje velikost: 17*12.5*14.5 cm

Posamezen izdelek bruto teža: 0.65 KG

Osnovna velikost: premer zložljive znanja je 65~100mm

Seznam:

1*Avto Držalo Extender

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Brezplačno Prilagoditev】nastavljiv design omogoča nastavljivo držalo za avto, da se zavrti za 360 stopinj navzgor, navzdol, levo in desno na stojalo, in vidnega kota, se lahko prilagodi na bo.

2.【Ni Enostavno, da se Pretrese】razširitev znanja se lahko prilagodi, da izpolnite konzole skodelico imetnika, ki je primerna za različna vozila, tako da ga lahko dajo namestite stabilno brez tresenja.Skodelico imetnika je opremljen z gume rokav, ki poveča stabilnost pokal, tako da vozilo ne bo nasvet ali razlitja med vožnjo.

3.【Trajnega Materiala】visoko kakovostnega materiala ta avto držalo extender je dovolj, da imajo vaše najtežje pijače.Narejena je iz trpežne ABS in lahko traja več let.

4.【Enostaven za Uporabo】Avto držalo extender lahko razdelimo v bazo skodelico imetnika in na vrhu držalo za 360-stopinjsko obračanje podporo.Notranji premer držalo je 7cm; zgornje držalo je zložljivo in širina je 7.5-14 CM.

5.【Široko Uporabo】večnamensko avto skodelico imetnika lahko trdno držite skodelico ali steklenice v mesto, da preprečite piti iz razlitje ali padca.Ustreza večini pokal, vrč ali steklenico vode velikosti.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Postavka Vrsta Pijače Imetnikov

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.