Avto Olje Difuzor Visi Steklenica Prazna Vžigalnike Visi Avto Osvežilcev Zraka Difuzor Prozornega Stekla Bistveno Difuzor Olje

Avto Olje Difuzor Visi Steklenica Prazna Vžigalnike Visi Avto Osvežilcev Zraka Difuzor Prozornega Stekla Bistveno Difuzor Olje

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€0.30 €0.70
Na zalogi
Skun188865
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Značilnosti:

Avto osvežilcev zraka prazne steklenice je izdelan iz visoko kakovostnih steklenih materiala, zato je zelo vzdržljiv.To ima kapaciteto 8 ml.

Ta Visi avto osvežilcev zraka steklenico je odličen način, da dodate sodoben videz za vaš avto.

Ta Avto olje difuzor visi steklenice, je trpežna in lahka.Zato je zelo priročno za nas, da nosijo,

Material: steklo;

Zmogljivost: 8 ml;

barva: transparentno;

Dimenzije (L) x (W) x (H): 27*27*50mm;

Prazno steklenico, št eterična olja ali dišave

Seznam Izdelkov

1*Aromaterapija obesek(prazno steklenico le)

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.【Trajnega Materiala 】Prazen avto osvežilcev zraka steklenice so sestavljene iz čvrst stekla, ki jih naredi izjemno dolgo trajajo.Ima 8 ml.To se lahko uporablja za shranjevanje dišave ali aromaterapijo.

2.【Potrebne Za Avto】Avto visi parfuma obesek steklenico Dodaj parfum osvežili avto zrak in bi vam sveže in udobno notranjost prostora s prijeten vonj.To čisti zrak v avtomobilu, pisarni in doma.To vas naredi zelo sproščen in vesel, ves dan.

3.【Elegantno Aromaterapija Okraski】Ne samo, da lahko Visi avto osvežilcev zraka steklenico izboljšanje kakovosti zraka, lahko pa tudi, da je vozilo videti lepše.Ta avtomobil difuzor propeler je fantastičen način, da bi vaše vozilo sodoben videz.

4.【Uporabite Preprosto】Avto olje difuzor visi steklenico nam omogoča, da imajo dišeče prostor, kadarkoli in kjerkoli.Lahko ga obesite kjerkoli jih potrebujete.Ste samo obrni se za nekaj sekund in pustite, da absorbira vonj plute o skp

5.【Odlično Darilo Možnost】Prazen avto difuzor steklenice ima lep dizajn in odlično izdelave, to je lep, zanimiv in praktičen avto dekoracijo.Uporablja se lahko tudi kot najboljše darilo za sorodnike in prijatelje.

Specifikacije
Glavni Material Bombaž
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.