5PCS HD Fisheye cctv objektiv 5MP 1,7 MM M12*0.5 Nastavek 1/2.5 F2.0 180 stopinj za varnost CCTV IP Omrežje/AHD/TVI/CVI fotoaparati

5PCS HD Fisheye cctv objektiv 5MP 1,7 MM M12*0.5 Nastavek 1/2.5 F2.0 180 stopinj za varnost CCTV IP Omrežje/AHD/TVI/CVI fotoaparati

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€29.27 €40.09
Na zalogi
Skun18851
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Spoštovani Kupci,

Objektiv ima visoko kakovost in 180° super širok zorni kot, Prosimo, obrnite na nas še drugi bolj CCTV Objektiv, zaradi Značilnosti: Marvio Omejeno Iris Leč se pogosto uporabljajo za dome in kamer.Ta vrsta osnovnih iris objektivi z fiksno goriščno razdaljo so najcenejši in najbolj pogosto uporablja v CCTV kamere.Te leče so tovarniško nastavljeni za fiksno goriščno razdaljo, da se doseže optimalno vidno polje.Kot goriščnica objektiva povečuje, vidno polje zoži in oddaljenih predmetov so bolj določite.Vse ", ki je določena Iris Leče" se običajno uporablja v stalnih osvetlitev, na primer v zaprtem prostoru.

Visoka Kakovost Stekla, Leče

Visoko Kakovostni Kovinski Sod

100% QC Pregledano

3 Leta Garancije

Specifikacije: zornega Kota (AOV): 180 goriščna razdalja:1,7 mm Iris Tip: Fiksni Objektiv Tip: Fiksno Goriščno Zaslonke: F2.0 Lens Mount: M12x0.5 Board Velikost Slike: 1/3" ali 1/4" format teža:9 g

Plačilo:

1. Sprejemamo plačila preko Nnt.si(Depozitni) samo;

2. Plačilo ne vključuje dajatev, lokalnih davkov ali drugih uvoz pristojbine; Pošiljko:

1. SVET DOSTAVA. (Razen nekaterih državah in APO/FPO);

2. V privzeti, bomo prihajajo ven na podlagi ste izbrali način dostave, ampak je v nekaterih primerih, lahko spremenite način dostave, da nekateri hitreje posebno linijo, brez da bi opazili.Podpiramo tudi DHL, UPS, EMS in FEDEX.Če jih potrebujete, nas kontaktirajte;

3. Da bi obdelujejo pravočasno plačilo po preverjanju;

4. Če še niste prejeli pošiljko v 38 dneh od vašega plačila, pls obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in vam odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank.Garancija In Povratnih Informacij:

1. Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled, preden jih odpremo.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

2. Obljubljamo, garancija za kakovost v 2 let, in v obdobju, bomo popravili v brezplačno.Vrača, ladijski promet pristojbina je treba plača kupec.

3. Vaše zadovoljstvo je naš prizadevati .Če ne boste zadovoljni z izdelkom, ga lahko vrnete blago, ali za izmenjavo, ampak prosim stik z nami pred tožbo.

4. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

5. Napake, ki jih moški niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

6.Bomo pustil z 5 zvezdicami povratne informacije in w e bo strežnik vas, dokler ne boste zadovoljni.Smo iskreno upam, da lahko tudi pustite nas pozitivne povratne informacije ( 5 Zvezdic ).

O Nas :

Marvio Technology CO,.LTD je Kitajska vodilna in napredni varnostni nadzor, rešitev, storitev.

Hikvision zadruga partner.

Marvio Tehnologija je bila namenjena CCTV industriji več kot 9 Let.V začetku smo ustanovili, smo bili namenjeni v Analogni sistem.V zadnjem času 3 let, smo ohranjanje naše

prednost izdelka analogni sistem.Hkrati smo razvili digitalni sistem hitro, digitalni sistem prodaje delež od nič do več kot 60 odstotkih.

Smo globoko vem, tehnično je ključ Booster naše podjetje, Zato vsako leto vlagamo več kot 12% prodaje prihodki razviti Nove tehnologije in Inovacije, da tempo tehnološkega razvoja.Imamo več kot 20 strokovni razvoj tehniki, 40% jih izobrazbi je mojster , Tehnične backbones so v CCTV industriji več kot 10 let.Hkrati smo dobro Sodelovanje z industrijo UESTC(Univerza v Elektronski Znanost In Tehnologijo, Kitajska).

Naš izdelek je predvsem dobrodošel v Severni ameriki, Euro, Afrika,Azija & Azijsko-Pacifiško območje strank Smo, da 2 leti garancije za vse naše Globalne stranke.Ob istem času, smo posebno po-storitev ekipa se ukvarjajo z našo stranko kakršne koli tehnične težave.

Danes, Marvio izdelki so široko uporabljajo na številnih področjih, kot so banke, javna varnost, energetika,telekomunikacije, inteligentne-gradbeni, avtomobilski sistem itd.

Za večino distributer & Agent, nudimo OEM in ODM storitev.

Specifikacije
Certificiranje CE
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela MS-LensM17
Vrsta Objektiva Priročnik
Blagovna Znamka marviosec
Goriščna Razdalja 1,7 mm fisheye
POUDAREK Določen Poudarek

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
fisheye ir cctv objektiv, vrv stihl, oprtnice stihl, ip kamera 5mp tvi, plevel stihl, yumiki cctv objektiv, m12 125p vijakov, m12 vijak 125 mm, 5mp cctv kamero sony, kamera 5mp ip66
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.