Električne Bobne, 9 Blazine Silicij Zložljive Elektronski Boben Z Slušalke,Graditi V Zvočnik ,Stopala Pedala,Boben Palice

Električne Bobne, 9 Blazine Silicij Zložljive Elektronski Boben Z Slušalke,Graditi V Zvočnik ,Stopala Pedala,Boben Palice

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€43.89 €56.27
Na zalogi
Skun18781
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Vključno 9 boben blazine: dve činele, odprto/zaprto Hi-hat, Visoko Tom, Snare Boben, Znanja boben, Vožnja Cymbal, Nizko Tom, Floor Tom.

V glavnem narejene iz silikona, vzdržljiv in prilagodljiv v uporabi, nudi veliko prenosljivost igranje, kje in kdaj želite.

Je enostaven za uporabo, lahko se napaja preko USB-napajalnik ali baterijo, samo priključite pedal povezave, vklopite, nato pa uživali v igranje na boben.

Ponuja več demo pesmi, boben stilov, ritmi, ki prinaša veliko zabave igranje, glasnosti in hitrosti nadzorno funkcijo in celo snemanje in predvajanje funkcija, super za prakso.

Lahko priključi na zunanji ojačevalnik, da vam izjemen izkušenj ali slušalke za mirno praksi.Velik boben kompleti za začetnike in tudi velik dar za tako za odrasle in otroke, ki bi želeli prakse in snemanje igral bobne.

Napajanje: USB 5V/1A ali 2*AA baterije(Niso vključene)

Avdio priključek: 3,5 mm

Postavka Velikost: 40 x 28 x 2,5 cm / 15.74 x 11.02 x 0.98 palčni

Element Teža: 700 g / 24.69 oz

barva:Črna

Material:silikagel

Vsebina Paketa:

1 x Elektronski Boben Pad

2 x Boben Palice

2 x Stopala Pedala

1 x angleški Priročnik

1 x USB Kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.