9 Področja Ogrevanja Brezrokavnik Ženske USB Ogrevanje Telovnik Pozimi Samostojno Ogrevanje Telovnik Moda Topla Oblačila Zunanji Termalni Plašč Jakna

9 Področja Ogrevanja Brezrokavnik Ženske USB Ogrevanje Telovnik Pozimi Samostojno Ogrevanje Telovnik Moda Topla Oblačila Zunanji Termalni Plašč Jakna

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€32.65 €65.29
Na zalogi
Skun185938
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Material: Poliester

Polnilo:Paperjast Bombaž

Barva: Črna/ bela

Velikost: S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL

Napajanje Vmesnik: USB

Napajalnik: 5V/2A Mobilne Moč(Niso Vključene)

Vročina Površina: Trebuh/Hrbet/Pas/Vratu

Funkcija: toplo, Anti brizganjem vode in Preprečevanje hladno

Primerno ljudi: ženske

Temperatura Shift(Ročna nastavitev)

Toplo:45 Stopinj (Rdeča Svetloba)

Udobje:35 Stopinj (Bela Svetloba)

Prihranek Energije:25 Stopinj (Modra Svetloba)

Paket Je Vključeno:

1 x Jakna(Mobilni Moč, ki Niso Vključene)

Funkcija

(1).Veliko Ogrevanje Območja in 3 Temperatura Prilagoditve:ogljikovih vlaken ogrevanje elementov, ki proizvajajo toploto, čez pas, trebuh in zgornji nazaj; En gumb za 3heating nastavitve.

(2).Polnjenje prek kabla USB: Enostavno polnjenje.Morate vedno priključite 5V2A mobilne moč (ta izdelek ne vsebuje mobile power).Mobilni moči mora biti odstranjeni med pranjem.

(3).Varna in Zdrava: Samo 5V daleč, infrardeče ogrevanje, daleč pod človeško telo varnost napetost 36V.Stabilno toplote in telo varnost napetost.Primeren za boljše segrevanja trebuha in pasu področju.

(4).Površinski Ogrevanje: električni ogrevanje telovnik ima Številne vgrajene grelce, ki imajo krvni obtok in toplino funkcijo, ki ne samo, da segreje vaš želodec, nazaj, boke in trebuh,ampak spodbuja tudi krvni obtok.

(5).Širok spekter uporabe: Ta segreva telovnik je idealen za na prostem smučanje,zimski ribolov, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje, kampiranje, snegu, pohodništvo, lov,udeležba na prostem, pozimi ulici, vsak dan office, itd.

(6).Varna in lahka: nadgrajeno ogrevalni sistem lahko zagotovi, da boste udobno toploto.Velika površina ogljikovih vlaken žice grelec je varno in izolirana.Udobno & prijazen do kože, dotika gladko in toploto bolje.To vam lahko pomaga preživijo celo zimo enostavno ne nosi velik oblačil v hladnih pogojih.

Lnstructions:

(1).Vzemite ven USB.

(2).Dostop do mobilnega polnjenje vir napajanja

(3).Pritisnite in držite prsih nadzor temperature izhodno stikalo za 3 sekunde.

(4).Dolgo pritisnite prsih nadzor temperature stikalo za 3 sekund, začne, da se ogreje in nato nastavite za srednje temperaturno toploto, ko morate vedno povežite mobilni moč.

(5).Ročna prilagoditev v tretji prestavi,toplo temperaturi 45 stopinj Celzija, udobno prestavi temperaturo 35 stopinj Celzija, varčevanje z energijo prestavi temperaturo 25 stopinj Celzija.

(6).Pritisnite in držite prsih nadzor temperature stikalo za 3 sekunde, in izklopite luči, stop za ogrevanje.Kako za Čiščenje Ogrevanje Majice: Stroj pranje & ročno pranje, ki so na voljo.Ne wring ali sukanci.Odklopite pooblastila, pred pranjem in poskrbite, da se posuši, preden ogrevanje.

Toplo Nasveti:

1.Če ne uporabljate dlje časa,vas prosimo, da ne priključite izmenljivo polnilnik

2.Ne uporabljajte visoko temperaturo vode ali močna kislina detergentom.

3.Prepovedana je uporaba električne energije za mokro obleko,Prosimo, izključite napajanje in prenehajte uporabljati, če je mokro krpo.

4.Uporabite čas glede na kapaciteto izmenljive brezplačno.

Navodila za pranje:

1.Vzemite ven izmenljive polnilnik.

2.Nevtralni detergent je na voljo, in nato ročno pranje.

3.Ne sile zamesimo ali premagati.

4.Po naravi sušenje zraka lahko uporabite.

Vljudno prosim, upoštevajte, da je naša velikosti, so Kitajski velikosti, ki so običajno manjše od NAS & Evropi velikosti.Prosimo, izberite vašo velikost glede na velikost grafikona in predlagamo, da se ena ali dve velikosti večje, da se ujemajo NAS & EU velikosti.

Specifikacije
Material Poliester
Starost 25-34 let
Slog Priložnostne
Poreklo Celinska Kitajska
Zapiranje Tip zadrgo
Postavka Vrsta Vrhnja Oblačila & Coats
Oblačila Dolžina Redni
Debelina Debele (Pozimi)
CN Fujian
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Vzorec Tipa Trdna
Hooded No
Dekoracijo Žepi
Spol ŽENSKE
Sezona Pozimi
Številka Modela usb-01
Ovratnik Turtleneck

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.