Komercialni Iz Nerjavečega Jekla, Sadja, Zelenjave Sokovnik Električni Multi Funkcija Gospodinjskih Limone Oranžnega Soka Stroj

Komercialni Iz Nerjavečega Jekla, Sadja, Zelenjave Sokovnik Električni Multi Funkcija Gospodinjskih Limone Oranžnega Soka Stroj

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€250.51 €278.34
Na zalogi
Skun182674
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Izdelek parametrov

Velikost:350*430*450mm

Teža:13kg

Napetost: 220V

Moč:330W

O Ladijski:

1. Poskrbite, da vaš naslov in telefonsko številko, ki je pravilna, smo lahko pošiljate izdelek v roku 5 delovnih dni po plačilu končano.

2. Večina držav čas dostave je 15-60 delovnih dni.Ampak nekaj blaga, dostava lahko zamuja, zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, uvozne tarife, nacionalnih političnih strank, v oddaljenih območjih, ali druge okoliščine, iz našega nadzora.

3. Če potrebujete več hitrejšo dostavo stopite v stik z nami za uporabo DHL, TNT,FEDEX,itd in plačati dodaten tovorni stroškov.

4. izberete "Prodajalca način dostave", vas prosimo upoštevajte, da to, ladijski promet pristojbina se uporablja samo za nekatere države sem regijah, tako da ko ste plačali, vas prosimo, da nas kontaktirate in bomo potrdili z vami.

5. Včasih nam ne bo ladje, ki jih express, ki ste ga izbrali, Na primer: ste izbrali DHL mi lahko ladja z Fedex, IE, it dpends na situacijo, prosimo, kontaktirajte z nami, če želite izbrati posebne express.

6.Če vaše območje je oddaljeno območje, boste morali dodati ločeno plačilo.

7. Lahko spremljate paket na :https://www.17track.net/en

O Davčnih:

1.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.

2. Ko paket prispe na vaše lokalne navade, prosimo, plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinski ne zaradi kupca razlogov in se blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.Povratne informacije: 1.Prosimo, da nam s petimi zvezdicami pozitivne povratne informacije. 2.Če obstaja nekaj težav o izdelkih nas kontaktirajte.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

Specifikacije
Zmogljivosti 500 ml
Številka Modela HR-A3000
Teža 13kg
Poreklo Celinska Kitajska
Material Ohišja Nerjaveče Jeklo
Velikost 350*430*450mm
Napetost 220V
O Metodi Tabela
Funkcija Samodejno Celuloza Izmet
Blagovna Znamka BEIJAMEI
Rezilo Materiala Nerjaveče Jeklo
Moč 330W
Certificiranje CE
Moč (W) 330W

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.