za EV Polnilnik Steno, J-Hook Združljiv z Električno Vozilo (EV) Kabel za Polnjenje - Dodatno Zaščito, ki Vodijo K a brez navlake Spa

za EV Polnilnik Steno, J-Hook Združljiv z Električno Vozilo (EV) Kabel za Polnjenje - Dodatno Zaščito, ki Vodijo K a brez navlake Spa

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€9.06 €13.94
Na zalogi
Skun17541
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

ORGANIZIRANJE KABEL - Steno, J-Hook je zanesljiv pripomoček za vaš EV Kabel za Polnjenje.Odpravlja kabelski nered in lahka up videz vaši garaži.Prav tako namerava zaščititi vaš polnilnik iz kakršno koli škodo.

Zaščitno Opremo za vaš EV Kabel za Polnjenje

Vlaganja v drago EV polnilno postajo, ki je ena stvar.Ohranjanje, varstvo in vodenje, ki je organiziran je druga zgodba.Ne samo, da ne hranite vašega polnilnika in varno, ampak tudi poskrbi, da je vaš polnjenje površina je gladka in urejeno ves čas.

Izdelani za različne EV polnjenje kabli

Ohranja vaš polnilnik varno

No cable nered

Zelo trajen

Betona ali drywall namestitev

Združljiv z Različnimi EV Polnjenje Kabli

Steno, J-Hook deluje odlično z različnimi EV polnjenje kabli.Imajo ga namestili v svojo polnilno postajo, ki je tako enostavno, kot 1-2-3. Ni zapletena orodja, potrebna za namestitev, bodisi, da betona ali drywall.To nosi do 40lbs če nameščeni beton in do 20lbs na drywall.

Organiziran Polnilno Postajo

Rekli zbogom kabel pentlje in haphazard polnjenje station.By zavijanje kabel okoli Steno, J-Hook, da obdržite svojo garažo brez navlake.Prav tako ohranja vaš kabel za polnjenje, brez da poškodujejo z vodo ali prahu.

Zgrajena do Zadnjega

Naše Steno, J-Hook je zelo vzdržljivo opremo na ščit vaše napajalni kabel pred morebitno škodo.zaradi česar je kot nalašč EV polnjenje opremo.

Popolnoma Podpiramo Vaš Način Življenja

barva:Oranžna + črna

Material:kovina

velikost:velikost Izdelka: o 88mm * 25 * 140mm

Vsebina Paketa:

1 *kabel kljuke

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
ford ev kabel za polnjenje, 440 v ev polnilnik, 7kw ev polnilnik, ev vrh e5 polnilnik, juwai kabel za polnjenje, 220 ev polnilnik, yaesu kabel za polnjenje, 25a ev polnilnik, bmw ev kabel za polnjenje, ioniq kabel za polnjenje
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.