Za 11. Gen Honda Civic 2022 Avtomobilski Sedež Prilagoditev Stikalo Gumb za Kritje Trim Okvir Nalepke za Dekoracijo Dodatki

Za 11. Gen Honda Civic 2022 Avtomobilski Sedež Prilagoditev Stikalo Gumb za Kritje Trim Okvir Nalepke za Dekoracijo Dodatki

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€11.16 €17.17
Na zalogi
Skun149163
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

{Veljavni modeli} Po prvotnih avtomobilski dizajn, primerna za 11. Gen Honda Civic 2022 Limuzina Hatchback LX EX EX-L Sport Touring. ( Prosimo, preverite vaš avto model pred nakupom.)

{Materiala} Izdelano iz kakovostne ABS materiala in je odličen barvni povečati stopnjo avto.Premija za Posebna zakonska strani trakom, ki se držijo trdno in se ne bo povzročila škode na avtu.Brez ostanka po odstraniš.

{Design} Posebna Oblika, barva ne zbledi.Dobro, barve in teksture dodaj občutek gibanja, da je vaš avto bolj športen in kul.Zaščito original avto in preprečuje prask.

{Namestitev} Enostaven za namestitev, čisto na gumb površino, in nato odtrgajte trak ( V hladnem vremenu, toplote, trak za lase, za lase za boljši oprijem), stick it in nato pritisnite se skoraj 1 minuto.

Material:ABS

barva:Rdeča/ Ogljikovih Vlaken + Črna

Vsebina Paketa:

3 x Sedež preklopite pokrov

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Material ABS
IME Sedež Preklopite Pokrov
Vrsta Avto Oprema
model Za 11. Honda Civic 2022
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
državljanske 10 1 avto, pokrov bq 2022, državljanske 7. gen radio, pokal državljanske 9. gen, 2018 honda civiic dodatki, civic coupe 2017 dodatki, honda civic 07 dodatki, državljanske 2017 stekla, načrtovalec 2022 španski, honda civic eg8 dodatki
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.