Otrok Mirabel Kostum Malo Deklet, Dolores Stranka Plavanje Otrok Madrigal Priložnostne Ruffles Obleko Vestidos Poletje Cosplay Kopalke

Otrok Mirabel Kostum Malo Deklet, Dolores Stranka Plavanje Otrok Madrigal Priložnostne Ruffles Obleko Vestidos Poletje Cosplay Kopalke

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€12.21 €17.45
Na zalogi
Skun130343
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Postavke Opis

Obleko Ime: Otrok, Mirabel Kostum Malo Deklet, Dolores Stranka Plavanje Otrok Madrigal Priložnostne Ruffles Obleko Vestidos Poletje Cosplay Swimsui Ministrstvo Ime: Dekle Obleko Tema: Zgleduje obliki Encanto Predlagal Starosti : 3-12Years Material :poliester Značilnosti : Vezenje S Cvetjem , Tiskano obleko Package : Kot ste izbor+ Opp Vrečko Obvestilo Vse obleke, ki imajo različne meritve, ki jih povzroča različnih stilov, ki so potrebne.Prosimo, preverite velikost grafikona, preden se odločite za nakup, ali se obrnite na prodajalca, izberite boljši velikosti.Ali bomo imeli nobene dajatve na to.Upam, da boste lahko razumeli!

Predmeti Podrobnosti

Napake: 1-3 cm.Barvne Razlike:Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.

Pribor

Velikost Pribor : na Voljo za Večino Otroci.

Vrne in Vračilo 1) Če Obstajajo kakršne Koli Težave z Naših Izdelkov, Lahko Zahteva Vrnitev ali Povrnitev v roku 7 Dni po Prejemu Artiklov.Vendar vas Prosimo, da Stik z Našo službo za Prvo pred Vrnitvijo ali Odpiranje Spor,, Bomo Poskušali Naši moči, da Vam pomagamo.Hvala! 2) Vse Elemente Morate Vrniti v Prvotno Stanje, ali Bomo Zavrne, da Bi Nadomestila. 3) Kupec je Odgovoren za Vse Stroške Prišlo v Proces, ki se Vračajo.

Specifikacije
Spol Dekleta
Poreklo Celinska Kitajska
Dekoracijo Appliques
Slog Priložnostne
Rokav Slog Redni
Ime Izdelka cosplay kostum
Material Poliester
Blagovna Znamka TPMG
Barve Slika Prikazuje
Velikost 100/110/120/130/140/150/160
Vzorec Tipa Risanka
Zgrajena v Modrc No
Silhueta Asimetrični
Sezona Poletje
Ime Oddelka Otroci
Starostni Razpon 7-12y
Pakiranje 1pc/opp Vrečko
Rokav Dolžina(cm) Tri Četrtine
Dolžina Obleke Mid-Tele
Ovratnik O-Vratu
Številka Modela DC05
Fit Ustreza res je, da je velikost, sprejme svojo normalno velikost

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
pustni kostum za otroke dekleta
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.