20Pcs DIY Kvadratnih Imitacije Prodniki Decals Stenske Ploščice, Nalepke, 3D Kamen Slog Nalepke Za Dom Dekor Samolepilni

20Pcs DIY Kvadratnih Imitacije Prodniki Decals Stenske Ploščice, Nalepke, 3D Kamen Slog Nalepke Za Dom Dekor Samolepilni

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€16.26 €21.12
Na zalogi
Skun127576
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Dobrodošli v naši trgovini.

Naši izdelki so cenovno ugodne cene in dobre kakovosti.Podpiramo dropshipping in trgovini na debelo .Če želite delati z nami za dolgo časa, prosimo, obrnite na nas in bomo vam zelo ugodno ceno.Lep Pozdrav!

[ Paket Vsebuje ]: 20 kosov nalepke.Te ploščice nalepke bo vaš prostor popolnoma nov videz, z le nekaj minut od dejanske uporabe!

[ PVC material ]: Narejen iz okolju prijaznih PVC materiala, z zaščitno folijo kritje na površini.

[ No Premoženje ]: Nepremočljiva in Olja-dokazilo, ploščice nalepke so kot nalašč za uporabo na področjih, kot so dnevna soba, spalnice, kuhinje, itd.

[ Enostaven za uporabo ]: Samo lupina & stick!Palice za čiščenje & mehek površine, ki se uporablja za ploščice, stene, tla, omare in drugo pohištvo, z gladke površine.

Barva: kot prikazano

Material: PVC

Velikost: 15cmx15cm/20cmx20cm

Vsebina Paketa:

20 * Ozadje

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Specifikacije
Obračunska Enota Usd/Roll
Certificiranje NOBEN
Material Lesna vlakna ozadje
Poreklo Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.