Dvorana Ples Krila Ples Kostum Flamenco Ženske Big Swing Krila

Dvorana Ples Krila Ples Kostum Flamenco Ženske Big Swing Krila

0
0 Ocene Lahko Dodate Svoje Pregled
€18.81
Na zalogi
Skun10349
Barve Rdeča
Velikost XS
XS
S
M
L
XL

Opis:

Edinstven swing krilo, ta ples krilo ima elastičen design na pasu.Ko ste ples v to izredno obleko,krilo bo swing s vaš ljubek ples.naj občinstvo uživali v elegantno vaše drže .

Vitek pas elastični design: pasu nabrano elastična oblikovanje, hujšanje in obrezovanje pasu line, ustvarjanje vitek pas.Zelo enostaven za zdrs in fit različnih telo oblik različnih narodov.

Svoboden robom design: Ples krilo z modi in velikodušno sežgati naguban robom design, blizu telesa, udobno in enostavno, samotno linija je okrogla in fine izdelave, odlično prikazuje ljubek krivulje.

Ta prelepi swing ples krilo je priljubljena prop za ballroom ples, odpiranje ples, flamenco, valček, sodobno, tango, cha cha, samba.Kot nalašč za poklicne konkurence, kakovosti, ravnanja in fazi predstavo.Primerna za ples trebuh, latinski, tudi noč čarovnic, maškarada in cosplay.

Lepo darilo: Z eleganten videz in pozoren design,ta ples krilo je super za osebno uporabo, prav tako je dobra ideja za darilo za chistmas ali rojstni dan in tako naprej.

Specifikacija:

Material: Poliester

Velikost Grafikona:

M: krilo dolžina je približno 63 cm/24.80 palčni, elastični pas, je 62-102cm/24.41-40.16 palca, in priporočljiva teža je 85-120 catties

L: krilo dolžina je približno 63 cm/24.80 palčni, elastični pas 66-110 cm/25.98-43.31 palca, in priporočljiva teža je 105-140 catties

Paket Vključuje:

1 Kos Ženske Ples Krilo

Opomba:

Barve se lahko nekoliko razlikuje zaradi barvo umerjanje vsakega posameznika monitor.

Prosimo, dovolite pločevinasta merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Hvala za vaše razumevanje in uživajte v vaš nakupovalni trenutek!

Specifikacije
Poreklo Celinska Kitajska
Ples Tip Dvorana
Material Poliester
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka fityle
Številka Modela Ples Krila

Mnenja Strank

Napišite Recenzijo

Napišite pregled

Kakovost

Oznake
Izdelki Za Ljudi

Sorodni izdelki

Kaj bi radi videli.